Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mikor tanuljátok meg végre, hogy utcán NEM szólítunk le nőket? Lányok is írhatnak tapasztalatot, véleményt.
Kérdező, kérlek tudd jobban, szeretik-e a nők az utcán ismerkedést. Egy részük szereti, egy részük nem. Arra meg bárkinek joga van, hogy leszólítson valakit :)
Én szeretek az utcán ismerkedni, volt, hogy így jöttem össze valakivel. Olyan is volt, hogy én szólítottam le pasit :D Amúgy senki nem erőlteti a dolgot, sőt, szerintem viszonylag kevés embernek van mersze hozzá.
Mindenesetre én csak bátorítani szeretnék mindenkit, aki elég tökös (vagy puncis?? :D nők esetében) ehhez az ismerkedési módszerhez :)
Én se értem az elképzelést. Azért vagyok az utcán, mert megyek a-ból b-be, nem azért mert marhára unatkozok és csevegni akarok....
Amúgy mi az hogy hol ismerkedjetek? Nincs baráti társaságotok? Nincs hobbitok? Nincs munkahelyetek, iskolátok?
(Akikkel eddig nekem kezdett alakulni valami: osztálytárs, egyetemi ismerős, kosáredzésen egyik fiú, a haverom haverja akit házibuliban ismertem meg, stb.)
Mi lenne, ha nem barátnőt akarnátok horgászni, és nem erőltetnétek a kapcsolatot, hanem ismerkednétek emberekkel, hátha valakivel megismeritek egymást és kiderül hogy összeilletek? Lehet itt sírni, hogy a lányok csak a külsőre mennek, de sokan kb egy nap alatt össze akarnak jönni a csajjal, esélyt se adva neki, hogy alaposan megismerjék egymást, úgy a lány meg nem tud más alapján dönteni, csak a külsőt ismeri.
22/L
Életemben nem szólítottam le senki sem az utcán...
Megkímélsz,vezérem? :(
"Amúgy mi az hogy hol ismerkedjetek? Nincs baráti társaságotok? Nincs hobbitok? Nincs munkahelyetek, iskolátok?"
Korlátozzuk le magukat arra a (jó esetben) 100-200 emberre, akit ilyen módon ismerünk és reménykedjünk, hogy majd pont lesz köztük hozzánk illő személy? Ha a közösségünkön kívül esetleg megtetszik valaki, akkor sajnálkozzunk nagyokat, hogy sajnos őt nem ismerjük és szalasszunk el egy lehetőséget egy kiegyensúlyozott kapcsolatra?
" úgy a lány meg nem tud más alapján dönteni, csak a külsőt ismeri. "
1. Visszautasítja KEDVESEN.
2. Elmegy randizni, és MEGISMERI.
Nincs baráti társaságotok? -> szétesett, távol vannak
Nincs hobbitok? -> Konditerem, ha van nő, annak is a pasija veszi a bérletet.
Nincs munkahelyetek, iskolátok? Munkahely van, idősebb férfiakkal körülvéve, illetve pár nő évek óta tartó komoly kapcsolatban, ha van egyedülálló az is a szőke herceget várja. Iskola volt, infó szak 95% férfi, az a néhány nő sem a kedvesebb fajtából került ki.
Olyan nehéz felfogni, van, aki társaság nélkül maradt? Attól, hogy neked van társaságod és könnyen ismerkedsz bárhol - lévén nő vagy - ez nem mindenkinek jött össze.
Utcán, van amikor csak sétálgatok, de olyan is van, hogy sietek A-ból B-be. Ha leszólítana egy szimpatikus leányzó, akkor még ha nagyon sietek is, adok neki valamilyen elérhetőséget, vagy ha azt nem, akkor megbeszélek vele másnapra egy találkozót egy parkban.
Azt pedig röhejesnek találom, hogy valaki leszólít az utcán, akkor NEM, mert az utcán nem ismerkedek, de ha ugyanaz a személy leszólít egy buliban, akkor már minden ok.
Egyébként, aki utcán akar ismerkedni, az tényleg nagyon nézze meg, hogy kihez megy oda. Szóval, ha látjátok, hogy rohan a nő, sír a nő, látjátok a fején, hogy rohadtul kivan, akkor érdemesebb hagyni, hadd menjen.
"Attól, hogy neked van társaságod és könnyen ismerkedsz bárhol - lévén nő vagy "
Szociális fóbiám van, dől rólam a víz, ha emberek között vagyok, sírni akarok, nem akarok ott lenni. Pánikolok, ha beszélnem kell valakivel. Nem könnyen ismerkedek, hiába vagyok nő. :) Mégis össze tudom szedni magam, és kialakítani kapcsolatokat.
Viszont a fent említett okonál fogva, ha utcán leszólítanak, akkor "meg se hallom" és megyek tovább. Ez van. Nem merek beszélgetni random emberekkel az utcán. Viszont ha ugyanazzal a sráccal egymás mögött ülünk hónapokig valami előadáson, vagy mindig összenézünk a könyvtárban, vagy BÁRMI közös dologról tudok, ami megvan bennünk, ami ad egy témát amiről beszélhetünk, az más. Akkor már talán, ha félénken is, de merek beszélgetni vele - hiszen tudom, hogy van valami közös.
De ha egy tök idegen betalál azzal, hogy "akarsz randizni"? Mégis miről beszélgessünk? Miért akarnék kettesben lenni vele? Miért akarnék randizni vele? o.O Nem is ismerem. Semmi közös pontunk nincs. Hagyjon békén.
Meg oké, összejövünk, összeházasodunk, együtt öregszünk meg, és 70 éves koromban mire emlékszem vissza? Mivel nyertem el az én drága férjem szívét? Én jöttem először szembe az utcán.......
Lehet én vagyok fura, de számomra inkább ijesztő, ha utcán leszólítanak csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!