Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tulajdonságokkal rendelkező férfit nehezebb találni?

Figyelt kérdés

1. Kedves, jó lelkű, empatikus, figyelmes, nagyon önzetlen.

2. Helyes, magabiztos, sportos, magas, jó egzisztencia

2016. aug. 23. 16:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Volt nekem is olyan párom aki váltig állította hogy azért nincs sikere a nőknél mert túl kedves nagyon empatikus stb. Aztán egyszer súlyos betegség tünetével voltam orvosnál, tudta hogy ott voltam de abszolút meg sem kérdezte hogy mi volt....
2016. aug. 23. 16:53
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

Csak példaként írom: elég sokáig dolgoztam a rendőrségen, ott volt egy pasi, akit amikor először megláttam, azt gondoltam, hogy nagyon ronda. És nem csak én gondoltam így. Viszont, ahogy a későbbiek során megismertem, rájöttem, hogy miért sikeres a nőknél. Mert az volt, kétségtelen. Sorba álltak nála, pedig nem volt helyes, nem volt magas, ráadásul csóró is volt.

Szóval mindig tudta, mit kell mondani és azt általában humorosan adta elő. Nagyon magabiztos volt, tudtad, ha valamit rábízol, azt tuti elintézi, méghozzá 1000 %-osan. A fellépése határozott, szinte mindig mosolygott, mindenkinek volt hozzá egy jó szava és neki is mindenkihez. Rajongtak érte a csajok.

2016. aug. 23. 16:56
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
Mind kettőt nehéz.. Ha pedig találsz .. Meleg vagy más vele a " g.e.b.@.sz " ... :D
2016. aug. 23. 16:56
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

Mindkettőből sok van.Hogy milyen könnyen találsz mondjuk egy 2-es típusú pasit,az a te külsődtől függ leginkább :D Egy csinos lány könnyen talál ilyet,míg egy csúnya értelemszerűen nem.Egyébként a 2 kategóriához a hozzáfűznivalóm:

1.Sok pasi azért kedves,mert önbizalomhiányos és ez nagyon érződik rajtuk.Az ilyen emberek pedig először magukat tegyék rendbe,ha saját magukat nem értékelik és szeretik,akkor más sem nagyon fogja őket.

2.A magabiztos,szexi pasikkal pedig az a gond,hogy gyakran átesnek a ló túloldalára és csak kihasználnak,sunyik,hazudoznak,úgy érzik bármit megtehetnek stb.

Viszont a világ szerencsére nem ilyen fekete-fehér,a jó pasik között is vannak kedvesek és a csúnyák között is vannak bunkók és magabiztosak is :)

20L

2016. aug. 23. 17:08
 15/20 anonim ***** válasza:
mindenképpen az első, tehát 1
2016. aug. 23. 17:23
 16/20 anonim ***** válasza:
39%

én elsők közé születtem, csak nagyon sokan külső alapján ítélnek, és meg se akarnak ismerni, nem vagyok csúnya, csak egyszerűen nem vagyok olyan aki ismerkedésnél vagy első beszélgetésnél benyal mindenkinek meg jópofizik.. nem egy barátnőm volt aki ismerkedésnél úgy gondolta h teljesen kizárt hogy legyen köztünk valami, aztán mikor megismertek, teljesen megváltozott a véleményük, én úgy látom hogy 3típus létezik: 1. aki mindenkit megkaphat és csak úgy váltogatja a nőit és amúgy semmi belső értéke nincsen.

2. akinek vannak belső értékei de nem az a csajozós típus, hogy csak úgy kihasználja a nőket.. de nyámnyila ember..

3.aki azzal van megátkozva hogy nem veszik észre őt és elehén félreismeri mindenki.. de amúgy olyan mint a kettes, de nem nyámnyila típus egyáltalán...

De még így is inkább 3.típus vagyok mind a többi :)

2016. aug. 23. 18:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Az elsőt, mert azok mind belső tulajdonságok, ahhoz pedig meg kell ismerni az illetőt.

A második második csupa külső tulajdonság, könnyebb észrevenni. De egy másodiknak simán lehetnek olyan belső tulajdonságai, mint az egyesnek.

2016. aug. 23. 21:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem az 1.-es van magabiztossággal fűszerezve és semmi pénzért nem cserelnem 2-esre!!
2016. aug. 23. 22:22
 19/20 anonim ***** válasza:
49%

Az elsőből dömping van, és nem kell senkinek.

A második nagyon ritka, és mindenkinek az kell.

Íme a magyarázat, miért van annyi szingli férfi.

2016. aug. 23. 22:46
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

Nem csak ez a két véglet létezik, szóval kár is találgatni.

Van olyan is, aki kedves, jólelkű, empatikus, figyelmes, önzetlen, magas, helyes (ez már ízlés kérdése), tehát adott nőnek bejön az illető.

Én ismerek ilyen férfit, ugyanis velem van. A sportosságot, sok pénzt nem tartom fontosnak. Mozog eleget a munkája miatt. Van hol lakni, nem halunk éhen, szerényen élünk (nem szórjuk a pénzt), de minden megvan ami kell. Hobbira, szórakozásra, és megtakarításra is futja. Ennyi bőven elég nekünk.

Olyan embert nem egyszerű találni, aki megfelel az 1. leírásnak, valamint külsőleg is bejön. Egy pénzes partner konkrétan semmit nem ér, ha undorodik tőle az ember. De bőven elég az is, ha csak szimplán nem érzel vonzalmat. Akkor megette a fene az egészet. Akkor már inkább beosztással élek és olyan társat választottam akihez vonzódni tudok.

2016. aug. 25. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!