Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nektek rosszul esik amikor egy számotokra jó belső tulajdonságokkal rendelkező fiút/férfit beraktok a barát lista és ő úgy dönt, hogy kilép onnan?
Nem. Igazából nem is rakok senkit semmiféle barát listára, hacsak valóban nem úgy érzem, hogy ez csak barátság mindkét részről (ami baromi ritka). De ha mégis előfordul ilyen, akkor teljesen megértem, így legalább hamarabb tovább tud lépni.
De vannak, akiknek tényleg rosszulesik. Pedig nem kellene. Az ilyen "barátságok" amúgy is csak látszatbarátságok az egyik fél részéről, hisz ő mást akar.
Hát most ha ő nem tudja értékelni a barátságom, és ezen besértődik, akkor valószínűleg mégsem volt az a jó belső tulajdonságokkal rendelkező ember, mint gondoltam, szóval menjen.
Ha a barátságom nem értékeli, nem érdemli meg a szerelmem sem.
Szóval.. Ha nem dughat meg, akkor onnantól, mint ember érdektelen vagyok számára?
Nem szoktam "barát listára" tenni embereket, hanem csak simán... barátaim vannak? Most akkor minden barátom "barát listás"?
Milyen ember gondolkozik így? Menjen ha akar, jobban érzem magam, ha olyanok vesznek körül, akik élveznek a közelemben lenni, nem pedig csak bizonyos dolgokra akarnak használni.
Nyilván nem, de nem várok nagy érzelmi mélységeket olyan emberektől, akik sértett arccal azzal dobálóznak, hogy "barát listára" tették őket.
Olyanoktól sem, akik a barátságot egy csontnak (bocs, kenyérhéjnak) látják.
Milyen érzelmi extrát tudna egy ilyen ember nyújtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!