Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz így barátom, ugye?
jó igen és a többi? :D
szem,haj szín ilyesmi? külső paraméterek? :D
am biztos h lesz! mindenki megtalálja a párját csak várj vele még fiatal vagy amúgy is :)
Szerintem még ne aggódj ezen.
Ne haragudj,de nagyon fura az anyukád,ha így áll hozzád. Ne törődj vele inkább.
Amiatt,hogy sova vagy ne aggódj :)
Vannak,akik szeretik őket. Ráadásul ismertem olyat,aki hasonló adatokkal rendelkezett és még idősebb is volt nálad,mégis nagyon szép volt.
Szóval ne görcsölj rá :)
Butaság az egész. Már bocs. Rengeteg dicséretet kapsz, mégse hallod meg őket. Gondolj erre, ha a tükör elé állsz, hogy mit dicsértek meg rajtad. Pl: azt gondolod, jaj de gáz a szemüveg. De van, aki azt mondja, jól áll! Jaj de vékony vagyok. Irigyelnek is miatta. Esetleg amúgy edzeni elkezdhetnél, hogy ne légy plötty. Vékony, feszes csaj, vááá, gyengém. Tudom, nehéz a Te korodban, de ne akarj anyukádnak ennyire megfelelni. Mert első sorban neki akarsz, bárhonnan nézem is. Tudod az a baj, hogy belekerülnél egy spirálba. Ha mondjuk felszednél pár kilót, és kontaktlencsét hordanál, kitalálnál mást. Hogy most emiatt nincs önbizalmam, most amiatt nincs. Fogadd el magad, nagy közhely, de igaz.
ui.: Egy rinyálós, önbizalom hiányos "jaj csúnya vagyok" lánynál semmi se rosszabb, ki lehet vele kergetni bármilyen srácot a világból:)
Szerintem te egy szep leny vagy es a szep lanyok mindig szereznsk maguknak baratot :))
Esetleg ha szeretnel beszelgetni...
...irhatsz priviben :) (am 15 eves fiu vagyok es nekem se volt meg senkim ;)
hú, én ezt így este nem bírom végigolvasni :DD
"Ha ez a pár probléma meg lenne oldva, talán lenne valami önbizalmam."
Biztosan nem ez okozza az önbizalomhiányod! Sport jó lenne, azt általában önbizalomnövelőnek mondják! Meg a barátaid is tuti segítenek :)
a szülők sok mindent elcsesznek, de amúgy benne van a pakliban, hogy később majd jobban ki fogtok jönni.
azért biztosan szeret és biztosan szépnek tart, az enyém is ezt csinálta velem, aztán amikor ő is belátta, hogy növök és felnőtt lettem, már máshogy kezelt.
az, hogy 15 éves vagy és sovány, annak egyelőre örülj. a nők úgy is elhíznak 20 után (vagy előtt), úgy hogy ha ilyen is maradsz, akkor is nagy valószínűséggel később még szedsz fel pár kilót. de ha nagyon aggódsz az egészséged miatt, azért később mindenképp járj utána. addig meg tegyél meg mindent (élj egészségesen, ne igyál, dohányozz, stb...).
túl kell lépni ezeken a külső dolgokon, mindenkiben van valami szép, és mindenki szép valakinek. persze hogy kinek az mindig nehezen derül ki.
de 15 éves vagy, sokat fogsz még változni kívül belül, és rengeteget lehet tenni azért, hogy bombább nő legyen belőled.
fel a fejjel, ne depizz. tanulj, meg keress jó barátokat a gimiben. most ez a dolgod úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!