Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az a mondás hogy az ismerkedés első szabálya hogy ne legyél ronda?
Ismerkedés első szabálya: Ne légy gyökér!
Ismerkedés második szabálya: Ne légy gyökér!
Ismerkedés harmadik szabálya: Ne légy gyökér!
Ha ez a 3 dolog megvan akkor nem lesz gond. Ez az én tapasztalatom
Nem tudom miről hablatyoltok, hogy legyen 180 centi a pasi, izmos, gazdag, blabla...
Ez kinek jön be?
A gold diggereknek biztos.
Nekem a vékonyak jönnek be, ha meg szemüvege van, akkor egyenesen tökéletes.
Vonzó számomra ha okos és intelligens egy pasi!
Lehet velük kommunikálni és nem a nyál csurog a szájuk szélén, mint az izomgyuriknak, akik azt sem tudják, hogy a relativitás elméletet eszik-e vagy isszák.
Most mondjam azt, hogy akinek van esze azt ezzel lehet meghódítani?
Még a végén öndicséretnek hangzana...:)
Kinek mi a ronda. Van akinek én ronda vagyok, van akinek meg gyönyörű. Van akinek a barátom ronda (amit én ugye nem értek), nekem viszont ő tökéletes.
Inkább ne legyél gyökér, ahogyan az utolsó említette.
Sajnos eléggé igaz. A rondaságot kevés dologgal lehet kompenzálni, főleg az olyan nőknél, akiknél státusszimbólum a pasi, és milyen már egy Quasimódóval mutatkozni a nagyérdemű előtt. Viszont ha híres vagy, esetleg kőgazdag meg ilyesmi, akkor rondaként is találni fogsz csajt.
Nőként egyszerűbb a dolog, elvégre nincs csúnya nő, csak kevés pia, viszont pasiként nagyon kevés az esélyed, ha ronda vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!