Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz az a mondás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az a mondás hogy az ismerkedés első szabálya hogy ne legyél ronda?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ismerkedés első szabálya: Ne légy gyökér!

Ismerkedés második szabálya: Ne légy gyökér!

Ismerkedés harmadik szabálya: Ne légy gyökér!

Ha ez a 3 dolog megvan akkor nem lesz gond. Ez az én tapasztalatom

2016. aug. 21. 21:39
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom miről hablatyoltok, hogy legyen 180 centi a pasi, izmos, gazdag, blabla...

Ez kinek jön be?

A gold diggereknek biztos.

Nekem a vékonyak jönnek be, ha meg szemüvege van, akkor egyenesen tökéletes.

Vonzó számomra ha okos és intelligens egy pasi!

Lehet velük kommunikálni és nem a nyál csurog a szájuk szélén, mint az izomgyuriknak, akik azt sem tudják, hogy a relativitás elméletet eszik-e vagy isszák.

Most mondjam azt, hogy akinek van esze azt ezzel lehet meghódítani?

Még a végén öndicséretnek hangzana...:)

2016. aug. 21. 21:51
 13/18 anonim ***** válasza:

Kinek mi a ronda. Van akinek én ronda vagyok, van akinek meg gyönyörű. Van akinek a barátom ronda (amit én ugye nem értek), nekem viszont ő tökéletes.

Inkább ne legyél gyökér, ahogyan az utolsó említette.

2016. aug. 21. 21:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Férfiként lehetsz te nagyon ronda, ha egyébként férfias vagy (kinézetre és viselkedésre is), lásd rocksztárok vagy motoros bandák tagjai, valószínűleg nincsenek nőproblémáik (mielőtt valaki a rocksztárokkal kapcsolatban a pénzzel és hírnévvel jönne: többségük már csóró amatőr zenészként is nagy nőcsábász volt).
2016. aug. 21. 21:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
2016. aug. 21. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
A szépség nem relatív. Vannak szépségversenyek és Ronaldoval tízből legalább hatan megdugatnák magukat. Ja és Beckham reklámoz kólát, borotvát, alsógatyát... nem pedig Fekete László, pedig ő is egy jó sportoló.
2016. aug. 21. 22:16
 17/18 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos eléggé igaz. A rondaságot kevés dologgal lehet kompenzálni, főleg az olyan nőknél, akiknél státusszimbólum a pasi, és milyen már egy Quasimódóval mutatkozni a nagyérdemű előtt. Viszont ha híres vagy, esetleg kőgazdag meg ilyesmi, akkor rondaként is találni fogsz csajt.

Nőként egyszerűbb a dolog, elvégre nincs csúnya nő, csak kevés pia, viszont pasiként nagyon kevés az esélyed, ha ronda vagy.

2016. aug. 22. 02:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Hülyeség.
2016. aug. 22. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!