Igaz a mondás, hogy aki nem keres nem szeret?
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 18:31
2/8 anonim válasza:
Nem. Lehet, hogy szeret, csak nem mer.
3/8 A kérdező kommentje:
És miért nem mer?
2014. nov. 25. 18:33
4/8 anonim válasza:
Helyzetfuggo. Van hogy valaki csak buszkesegbol/sertodottseg miatt nem keresi a masikat. De ha nincs ilyesmi, csak szimplan szarik rad, akkor igaz..
6/8 anonim válasza:
Szerintem meg igen. :( Én úgy gondolom, hogy akit érdekel, hogy mi van az emberrel az keresi, tehát, aki szeret, az keresni fog..
7/8 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy általában igaz
8/8 PearlDiver válasza:
Párkapcsolatban abszolút igaz. Ha még csak alakul, vagy esetleg nem is nevezhető alakulásnak, akkor pl félénk egyének nem biztos hogy nagy hévvel fognak kommunikációt kezdeményezni.
De persze alapvetően úgy gondolom, ha valakit szeretek, akkor érdekel hogy mi van vele, szeretnék közel lenni hozzá.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!