Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki felnőtt, munkaképes emberként tartósan munkanélküli, és nyűg is számára, hogy dolgozni menjen, és társat keres, hogyan képzeli a közös jövőt?
Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 18:16
1/14 anonim válasza:
Egy társ ambicionálhatja, hogy újra hajtani kezdjen a közös jövőért.
Szaladni a csokor répa után.
2/14 anonim válasza:
Rossz a sorrend. Munka mellett társat kell keresni, utána abba hagyni a munkát. Így már jól el lehet éldegélni.
A jövő, kb annyi, mit eszek holnap.
3/14 anonim válasza:
Ha nem fog dolgozni, akkor sehogy.
Éhen halva nehéz társat keresni.
4/14 anonim válasza:
úgy, hogy nem keresek társat. Magamat, egyedül fenntartom alkalmi melókból.. hozzátenném, hogy ezek még így is jobban fizetnek mint egy 8 órás főállás.. csak hát alkalmiak.
5/14 A kérdező kommentje:
Beszélgettem olyannal, aki tanácsért jött hozzám, hogy mi lehet a gond vele, amiért nem megy neki a társkeresés, aztán kiderült, hogy igazából évek óta munkanélküli, 30-as, anyuci tartja el, és nincs kedve elmenni dolgozni. De itt is olvastam már hasonlót.
2016. aug. 21. 18:51
6/14 anonim válasza:
Inkább nőkre jellemző. :-)
Hogyan képzeli közös jövöt?Férfin élősködve,tehát soha életben nem fog dolgozni nő.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy nőkre jellemző, én pont férfival beszéltem, aki ilyen.
2016. aug. 21. 19:21
8/14 A kérdező kommentje:
Ráadásul egy ismerősömnek meg az egyik fia is ilyen, és az anyja panaszkodott, hogy még szemtelen is vele, meg visszapofázik a fia, pedig gondoskodik róla, ellátja, nem élnek nagy lábon.
2016. aug. 21. 19:22
9/14 anonim válasza:
Úgy ,hogy örököltem egy rakás pénzt és van jobb dolgom is, mint hogy húzzam az igát. Ha találok olyat, amit élvezetből tudok csinálni, mintha hobbi lenne, akkor talán dolgozni is fogok, de addig minek, stabil anyagi hátterem megvan ,a befektetéseim meg szépen jövedelmeznek.
10/14 anonim válasza:
Vannak nők, akik el akarják magukat tartatni a férfival, gondolom ő is ilyen, csak pont fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!