Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra mennyire kiábrándító egy kissé antiszociális nő?

Figyelt kérdés

Egy olyan nő, aki teljesen hétköznapi életet él, egy ép lelki világgal. Van munkája, vannak barátai, érdeklődési körei, sportol, kimozdul otthonról, normálisan néz ki, tehát nem az a tipikus otthon ülő, négy fal között megbújó antiszociális.

Ami miatt mégsem szokványos, hogy nagyon nehéz a közelébe férkőzni, nehezen lehet vele kommunikálni, mert zárkózott, nehezen oldódik fel, elutasítónak tűnhet és tart az emberektől. Szinte mindent egyedül, önállóan csinál, mert ezt szokta meg.

Férfiak, ti találkoztatok már ilyen nővel? Mit tettetek/tennétek?

Elkönyvelnétek őt félénk, unalmas, mimóza léleknek és többet a közelébe sem mennétek, vagy érdeklődést váltana ki belőletek és nem adnátok fel? Fölényesek lennétek vele, hangsúlyoznátok neki, hogy a személyisége miatt ő az alárendelt?

2016. aug. 21. 16:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem lenne kiábrándító, mert az illető meg sem fogna. Ha elutasító a közeledésre, nem lehet vele kommunikálni, akkor mégis mi fogjon meg benne? Lehet, hogy próbálkoznék, de ha nem kapnék visszajelzést, hagynám a dolgot. Nem áll szándékomban belemászni erőszakkal más kis világába, ha nem áll még készen egy érett kapcsolatra.
2016. aug. 21. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
1-es vagyok,tipikusan irányításra szoruló Sub nő vagy,nem antiszociális vagy!Az antiszociális az a társadalomba nem tud beilleszkedni,neked barátaid vannak,no comment
2016. aug. 21. 18:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Van bennük kihívás, ez kétségtelen. Főleg ha még hasonló is a férfi hozzájuk személyiségben. Akkor pláne. Lehet rokonlélek, de lehet nem működne sehogy sem a kölcsönösség, hiába sok az egyezés. Embere válogatja. Én kedvelem az ilyen lányokat, akiknek van egy zártabb világuk, és egy speciális erzés az, amikor feloldódnak.
2016. aug. 21. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne keverd az antiszociális fogalmát az aszociálissal. Te inkább utóbbi vagy, vagyis befelé forduló, visszahúzódó, elzárkózó személyiség.

Engem ez frusztrálna, mert nem érezném, hogy érdeklem őt, belefáradnék, ha folyton nekem kéne várnom arra, hogy megnyíljon. Az egyenlőség és hasonlóság híve vagyok, tehát a nő is vegye ki a részét az ismerkedésből.

2016. aug. 21. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
A leírás alapján nagyon szimpatikus lenne, de sajnos én is ilyen vagyok, ami azt jelenti, hogy soha nem tudnék vele kapcsolatot teremteni. Valószínűleg találkoztam már ilyen nővel. Mit tettem? Elsétáltam mellette az utcán.
2016. aug. 21. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lenne az! Sőt, kimondottan örülnék neki, mert meglenne az összhang.
2016. aug. 22. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!