Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felkelteni egy visszafogott, távolságtartó férfi érdeklődését? (bővebben lent)
Nagyjából egy éve ismerjük egymást, közös ismerősök által, 5-6 hónapja folyamatos kapcsolatban vagyunk. Nagyjából minden este hosszabb-rövidebb baráti beszélgetést folytatunk és az utóbbi időben úgy vettem észre, nem vagyok teljesen közömbös én sem.
Csakhogy....
Elég visszafogott, hidegvérű és "diszkrét". Nem tudom, hogy a bóknak vett "dolgok" pl. bókok-e valójában.
Nehéz kiigazodni rajta, az alapvető távolságtartása miatt. ( Emiatt persze még érdekesebb férfinek tűnik számomra......:D )
Ez előtt sosem "futottam" pasik után, mindig én voltam a "préda" aki pár hónapos udvarlás után "kegyesen" megadta magát. Merőben új helyzet számomra.
Nem szeretnék túlságosan tapadós lenni, de honnan tudhatom, hogy ő is érdeklődik irántam- úúúúúgy; illetve, hogy kelthetem fel ( még jobban? ) az érdeklődését?
Gratulálok a leegyszerűsített, primitív hozzáállásodhoz.
Nekem volt már dolgom ilyen sráccal. Én elszúrtam, de neked még jól sülhet el. A teperést és a szexre utalgatást felejtsd el! Én is ezzel próbálkoztam, és elkönyvelt ribinek... Mert mint kiderült, ő lassan szeretett ismerkedni, megismerni, meghódítani a nőt, mielőtt bármi is történne köztük.
Szóval szerintem egyelőre várj, és beszélgessetek tovább, jó lesz az.
" Ha egy férfit érdekel egy nő és minden lehetőség adott, de nem kezdeményez, akkor vagy hülye vagy gyáva. Ezekben az esetekben viszont nem férfi."
csakhogy a kérdésben szereplő srácot nem érdekli a csaj.
nehogy az utolsónak higgy. ez az azonnal ráröppenés a legalja, ők mindenre ráröppennek ami mozog.
talán jobb lenne a virtuális helyett élőben folytatni, minnél többet. de nem feszengős teraszos kávézásra gondoltam, hanem laza időtöltésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!