Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti nem akartok vagy nem tudtok udvarolni?
Előre le szeretném szögezni, hogy nem célom a provokálás és az sem, hogy ezalatt a kérdés alatt szidjuk a nőket vagy a férfiakat.
Nos az elmúlt időkben azt vettem észre, hogy akik próbálkoznak nálam azok egyáltalán nem tudnak udvarolni.
Felhozok egy példát. Megismertem egy pasit. Az oké, hogy elkezdett írogatni. Ez már az udvarlásnak úgy gondolom, hogy az egyik alapja. Elkezd érdeklődni, próbál megismerni...
De lényegében mindig ugyanaz az a sablonos beszélgetés megy. Tehát azt érzem, hogy elpufogtatja nekem a kis begyakorolt "mi a kedvenc ételed, mi a hobbid" kérdéseket és már azt hiszi, hogy megismert.
Arról meg már nem is beszélek, hogy valaki a 3. találkozón vagy az első pár levélváltás után azt ecsetelgeti, hogy hogyan nyalná le rólam a bugyit.
Na nekem ez nagyon nem a stílusom.
Mielőtt még megkapnám, hogy gazdag, bunkó pasikkal randiztam eddig hát nem. Mondjuk nem is értem ezt az általánosítást...
Mindig megkapom a kérdést, hogy: "miért vagyok még mindig 24 évesen egyedül."
Hát azért, mert mostanában nem éreztem úgy, hogy végre megtaláltam azt a férfit, aki mellett nő lehetek és önmagamat tudom adni...
Titusztitusz: nem a nők visszajelzései, és viselkedése alapján mondtam amit mondtam...
Azért mókás, ahogy próbálod egyszemélyes szabadságharcként beállítani a baromságaid harsogását :D
54 és 55:
mindkettőtöknek "igaza" van, de a téma bonyolultabb ennél.
bár én is ugyanazokat tapasztalom, mint az 54-es, de már kezdem érteni amire az 55-ös célozgat. (röviden: a saját felelősség)
Budapesten és pl Lengyelországban sokakl könnyeb udvarolni, ismerkedni. De pl Baja Pécs, Szeged már nehezebb eset. Eleve kevesebb ezekben a várookban a rebdesebb lány, főleg a nem foglalt lány (Budapestre vagy külföldre költöztek sokan mára). S a kevésbé szuper kinézetű pasikat meg messziről már lenézik a nézésükkel..
Pesti ismerősöméknél láttam ott sokkal jobban lehet ismerkedni akár átlagosabb kinézettel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!