Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában szeretnek udvarolni?
Öröm és élvezet számukra a meghódítás folyamata, vagy ez csak egy (sok) szükséges lépés a végső cél eléréséhez?
Vagy jobban szeretnék ha az udvarlást mellőzni lehetne és rögtön megkaphatnák ami miatt az udvarlást végzik?
Az én párom szeret udvarolni, legalábbis a kapcsolatunk elején - bár nem lett volna feltétlenül szükséges -, nagyon is adott a romantikára. Sőt, mondok egy furát: a kapcsolatBAN is lehet udvarolni, sőt...
Szerintem a jó kapcsolat titka, hogy a felek újra és újra igyekeznek meghódítani a másikat, akkor is, ha már megvan.
Én nem szeretek.
Kapcsolatban más, mert ott egy olyan emberről van szó, akit szeretsz, tisztelsz és a kedvében akarok járni, de ismerkedésnél egy rettenetesen utálatos dolog.
Kiszolgálok valakit, aki az esetek 95% csak kihasználja a szandékaimat. Meghivatja magát, elvárja, hogy szórakoztató és laza legyek, ő pedig csak élvezi, néha reagál egyet, de semmiféle késztetést nem érez, hogy viszonozza.
Olyan, mint egy felelés, ahol ha mindent tudsz, akkor kapod meg a 2-est.
ÁS bass.ameg évente vagy 30 ilyen tárgyad van... :(
Ez inkább amolyan szükséges előjáték a kapcsolatban. Mint szex előtt.
Csak ez hosszabb. És valójában felesleges. Vagy kellek a nőnek és elfogad úgy ahogy vagyok vagy sem. És ne kéresse magát.
Kinek milyen :) Valaki élvezi, a vérében van, van akinek kicsit nehezebben indul be. Ez nem állatvilág, bér néha olyan, hogy az erőbebb leüti a másikat, aztán megkapja a kiszemelt nőt.
Én személy szerint szeretek, akár kapcsolatba vagyok, akár nem. De kapcsolatba jobb, mivel tudod hogy olyannak udvarolsz, akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!