Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti nem akartok vagy nem tudtok udvarolni?
Előre le szeretném szögezni, hogy nem célom a provokálás és az sem, hogy ezalatt a kérdés alatt szidjuk a nőket vagy a férfiakat.
Nos az elmúlt időkben azt vettem észre, hogy akik próbálkoznak nálam azok egyáltalán nem tudnak udvarolni.
Felhozok egy példát. Megismertem egy pasit. Az oké, hogy elkezdett írogatni. Ez már az udvarlásnak úgy gondolom, hogy az egyik alapja. Elkezd érdeklődni, próbál megismerni...
De lényegében mindig ugyanaz az a sablonos beszélgetés megy. Tehát azt érzem, hogy elpufogtatja nekem a kis begyakorolt "mi a kedvenc ételed, mi a hobbid" kérdéseket és már azt hiszi, hogy megismert.
Arról meg már nem is beszélek, hogy valaki a 3. találkozón vagy az első pár levélváltás után azt ecsetelgeti, hogy hogyan nyalná le rólam a bugyit.
Na nekem ez nagyon nem a stílusom.
Mielőtt még megkapnám, hogy gazdag, bunkó pasikkal randiztam eddig hát nem. Mondjuk nem is értem ezt az általánosítást...
Mindig megkapom a kérdést, hogy: "miért vagyok még mindig 24 évesen egyedül."
Hát azért, mert mostanában nem éreztem úgy, hogy végre megtaláltam azt a férfit, aki mellett nő lehetek és önmagamat tudom adni...
Nem akarunk, mert amíg mi udvarolgatunk addig képbe kerül egy bunkó a "hogyan nyalná le a bugyit" szöveggel és a csaj összejön azzal.
Magam nevében ebszéleké s nem 1x történt már ez meg.
Ezek után nem pazarlok időt senkire udvarolgatás címszó alatt. minek?
Tudod mi ebben a röhejes? Ha pedig NEM említesz semmi ilyesmit, de még félreérthetőt se nagyon akkor meg az lesz a baj. "Az ilyen nem is férfi" meg barátai.
#8: Már nem azért, de ha ismerkedéskor nem a hobbijáról, családjáról, munkájáról stb. kérdezed, akkor honnan tudod, hogy összeillenétek-e? Vagy első körben rögtön le kell támadni az illetőt, hogy "mi a véleményed a migránsválság megoldásáról?"? Sajnos ez egy ilyen műfaj, nyilván mindenki feltesz bizonyos kérdéseket, hogy meglássa, mennyire passzolnak a másikkal.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: alapvetően nem attól lesz férfi/nő valaki, hogy van mellette egy másik ember. Amúgy meg a női nem köszönje meg magának, hogy egyre több a nőies férfi, többek között ez is a feminizmus és az erőltetett, túlhajtott egyenrangúság következménye. Ha a nők elférfiasodnak, a férfiak el fognak nőiesedni, mert a természet egyensúlyra törekszik. Egyébként sajnos azt tapasztaltam, hogy egyre kevesebb az olyan nő, akinek érdemes lenne udvarolni, és aki valóban tud nőies lenni. Jönnek sorban a megszólalni alig tudó, beszari nőcskék, tele mindenféle lelki problémával, akik még egy netes képcserétől is húzódoznak, nem is beszélve egy randiról, van egy csomó felszínes "nő", aki bár nagyszerűen tudja hirdetni, hogy neki egy átlagos külsejű, odafigyelő emberke kell, aztán meg mindez kevés nekik. Azt már meg sem említem, hogy mivel nem vagyunk gondolatolvasók, nem tudhatjuk, hogy ki mit ért udvarlás alatt. Van, aki első randin is megsértődik a gyertyafényes vacsora és a virág miatt, mert ez túl sok, túl nyálas stb., más meg elvárja, hogy már első alkalommal is kapjon virágot, mert ha nem kap, akkor az a szemét hapsi milyen zsugori.
Egyébként nem kötekedni akarok, de 3. randin megsértődni attól, hogy valaki le akarná nyalni rólad a bugyit, nos, az elég meredek, a legtöbb esetben 3. randin már bármi megtörténik. Másrészt meg minek hetekig-hónapokig húzni az ismerkedést, halogatni a találkozást (és most nem azt mondom, hogy két nap után dugni kell)? Naivabb koromban sok lánnyal húztam a dolgot, mondván, nem rohanom le őket, hónapokig levelezgettünk - hozzátenném, normális hangnemben, sose küldtem senkinek képet a farkamról, és ha elvétve találkoztam is néhányukkal, sose molesztáltam őket -, érdeklődtem irántuk, erre ha felvetettem, hogy találkozhatnánk is, 99%-ban hárítottak vagy eltűntek. És erre vártam én hónapokig? Hát a nagy büdös ló...., ugyanezt elérem két nap alatt is, sok nő tényleg nagyon feleslegesen rabolja a másik idejét, azt hiszik, hogy nekünk kötelességünk rájuk várni hónapokig, hogy mondjuk a levelezés után eljussunk egy képcseréig, utána megint várjunk hónapokig, hogy talán hajlandó találkozni is velünk, na ezt nem. Legutóbb is rám írt egy elvileg értelmes, felnőtt nő egy válaszom kapcsán. Elkezdtünk beszélgetni, jobbára én voltam érdeklődő, ha róla kérdeztem, hogy meséljen magáról, annyit írt, hogy szereti az állatokat. Mondom, kicsit több konkrétumot, ha már én is meséltem magamról, semmi, mondom, esetleg fb-csere vagy képcsere (egy hónap után), hát ő még nem akarja, meg barátilag akar beszélgetni. Aztán ennyi, ha nem tűnt volna el, akkor én zavartam volna el, ennyire ne nézzen már hülyének, vagy ha ennyire beszari, akkor ne hülyítse már a másikat. Ha valaki egy hónap után is még itt tart, akkor vagy kamus, vagy életképtelen, ilyen esetben ez nálam automatikusan kuka, komolyan nevetséges, hogy ennyi beszari nő szaladgál mindenfelé. Az ilyenekre mégis hogyan nézzek nőként? Nekik udvaroljak? Akkor inkább rohadok meg egyedül. Persze mindenki mondhatja, hogy nem az ilyenekkel kell kezdeni, hanem a normálisakkal, de az a nagy helyzet, hogy a nők is mindig úgy kezdik, hogy ők nem olyanok, ők normálisak és tisztességesek, aztán csak a legritkább esetben bizonyosodik be, hogy tényleg azok. És most várom a lepontozást meg a fröcsökölődést, hogy nőgyűlölő vagyok. Nem vagyok az, csak leírtam a tapasztalataimat, amúgy ha nőgyűlölő lennék, akkor nem akartam volna ismerkedni a nőkkel.
Értem...
Tehát itt sokak szerint nincs átmenet a hobbi, mizu és az erotikus tartalmú levelezgetés között. Na ez szomorú!
Egyedül a 8-as válaszoló értette meg, hogy mit szeretnék közölni.
"Egyébként nem kötekedni akarok, de 3. randin megsértődni attól, hogy valaki le akarná nyalni rólad a bugyit, nos, az elég meredek, a legtöbb esetben 3. randin már bármi megtörténik."
Egyébként én sem kötekedni akarok, de a 3. randin nálam nem történhet meg bármi. Főleg úgy nem, hogy megtudta rólam, hogy a kedvenc színem a piros és, hogy versenyszerűen úsztam...
Nem kell hónapokig várni. Megint ezek a szélsőségek.
Szerintem sokan nem ismerik az arany középutat. És nem csak a férfiak nem.
"Őszintén, én nem tudok udvarolni, de nem is akarok. Nem ez mozgatja meg a nőket a mai világban."
Akkor szerinted mi? Jó, nyilván nem mindenki értékeli, igényli. De szerintem elég sokan vagyunk, akik "igényt" tartanánk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!