Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elmenjek találkozni a sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek találkozni a sráccal, ha nagyon haragszom rá?

Figyelt kérdés
Nem járunk, csak ismerkedés, de tegnap volt egy kisebb vitánk, ami elég rosszul érintett. Elhívott utána találkozni, de hát nem nagyon van kedvem elmenni jópofizni... Fontos nekem, de nem így, hogy észre se veszi, mi a bajom, pedig mondtam neki, de félreértett teljesen.
2016. aug. 18. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el és próbáljátok megbeszélni a dolgot. Ha normális a srác, akkor úgyis kibékültök és utána úgy fogod érezni, hogy megérte.
2016. aug. 18. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah, talán épp azért kellene elmenned, hogy tisztázzátok a vitát. Főleg ha fontos neked. Durcáskodni fölösleges, azzal nem juttok előbbre. Ha meg kibékíthetetlen az ellentét, legalább az is kiderül...
2016. aug. 18. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor a kommunikációs képességeiddel is gond van. Ismerkedés elején nem kéne vitázni, hanem őrült lángban kellene égnetek... nem lesz ez jó így. Szerintem lépjetek tovább!
2016. aug. 18. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj és beszéljétek meg. Ha nem tetszik a reakciója, mert nem érdekli vagy nem érti, hogy megbántott, akkor legalább megtudod, hogy nem illetek össze...
2016. aug. 19. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!