Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy része miért reagálja le zaklatásnak ha valaki közeledik feléjük?
ha zaklatásnak reagálják,akkor valószínűleg azért mert zaklatod őket.
lehet,hogy van párjuk vagy csak nem akarnak ismerkedni.vagy csak te nem vagy az esetük. érteni kell a nemből. ha nem akar ismerkedni,akkor békén kell hagyni,nem erőltetni magad. jó hogy zaklatásnak veszik,hogyha nemet mondtak de te csak erőlteted magad.
+ nem is biztos,hogy jó helyen csinálod ezt az ismerkedést.egy buliban oké. de mondjuk munkahelyen vagy tömegközlekedésen nem mindenki szeret ismerkedni,ezt is el kell fogadni
A közeledés az egy folyamat, így alakul ki mindenféle kapcsolat. De éppen ezért észre kell venni azt is, hogy eljött a pont, ami után már nem akar menni a másik.
Ha ott is erőlteted, az a zaklatás, meg figyelmetlenség, meg minden rossz.
Ha ez minden esetben így lenne, csak akkor lenne ebből kapcsolat, ha a nő közeledik. Elvégre minden férfit elutasítanak, nem?
Hát nem! Aki jól csinálja, az sikeres. Ha téged mindig elutasítanak, akkor rosszul csinálod. Pl. bunkó, zaklató módon közeledsz.
A hibákból tanulni kell. Aki erre nem képes, az nem alkalmas a fennmaradása, és kihal. ;)
Nem akarom szétbarmolni a kérdésedet, kérdező, de apám olyan szinten ki tudott törni a szegénységből, amibe született (a fehér kenyér ünnepi eledelnek számított), hogy most jobb nyugdíja van, mint sokaknak a fizetése, és ezt a szorgalmával, a kitartásával és a szakértelmével érte el, senkin nem kellett áttaposnia és senkinek nem kellett hízelegnie. Ha ő képes volt erre, akkor én is. Szóval nekem jöhet bárki a vagyonával, kérkedhet, próbálhat így felszedni, de ezért én csak lenézem, hogy ennyire semmibe néz.
Ha így közeledsz nők felé, meg is értem, hogy nem pozitívan állnak hozzá.
Én csak akkor veszem zaklatásnak,ha nem tetszik az illető :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!