Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha egy férfi eleinte úgy közeledik hozzátok, hogy nem utal a szex témára, arra tényleg csak barátként tudtok tekinteni?
Nem!
Ilyeneket nem is értem, hogy honnan vesztek...:D
Aki fogdos, meg szexuális utalásokat tesz már a legelején, arra se partnerként, se barátként nincs szükségem, nem kell olyan ember, aki az alapvető ember és ember közötti tiszteletet se képes megadni.
Aki nem utal a szex témára eleinte, abból lesz vagy barát, vagy szerelem, esetleg előbb barát, utána szerelem (mint eddig 3-ból 3 kapcsolatom esetében)
Hát szerintem ha elhív egy randira az elég egyértelmű utalás.
Nincs azzal gond ha barátként közeledsz egy lányhoz, de tudni kell mikor muszáj "váltani" és úgy közeledni felé, hogy ne csak egy barát legyél a sok közül. És itt nem a fogdosásra gondolok.
Nem azon van a hangsúly, hogy szexuálisan utalgasson. Elejtve néha-néha, mikor már jobban ismerjük egymást és valóban közeledünk ahhoz a ponthoz, akkor oké, de a legelején még inkább taszító (pláne a fogdosás, meg ha másról sem lehet vele beszélni, akkor aztán főleg az a kép születik meg a fejemben, hogy csak szexelni akar). Az viszont valóban fontos, hogy érezhetőek legyenek a szándékai- abból lesz barát, aki barátként közeledik, ha te egyértelműen randizni hívsz, és ha nem is szó szerint kimondva, de minden kétséget kizáróan érezteted velem, hogy mint nő és nem mint barát érdekellek, akkor nem doblak be a barátzónába.
Az meg, hogy valakire csak barátként vagy többként vagy kevesebbként tudok tekinteni, az nem feltétlenül függ össze azzal, hogy hogyan kezdte a közeledést. Vannak olyanok, akikkel megismerkedtem, randiztunk, de egyszerűen nem tudtam többet belelátni, mint barátság. Nem vonzódtam hozzá, hiába beszéltünk szexről, jövőbeni tervekről, stb, bennem nem mozgatott meg semmit. Míg volt, akivel szimplán csak elbeszélgettünk, mert éppen egy időben voltunk egy helyen, és lám, most meg az esküvőre készülünk. Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy hogyan közeledsz- bár tény, ha többet akarsz, mint barátság, akkor ezt valóban célszerű valamilyen módon a tudtomra hoznod. De ha vonzódom hozzád, akkor vonzódni fogok úgy is, ha azt hiszem, sima barátok vagyunk, meg úgy is, ha utalgatsz a velem kapcsolatos terveidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!