Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy része miért reagálja le zaklatásnak ha valaki közeledik feléjük?
ha bejössz neki nem veszi annak.
ha nem jössz be, valószínűleg lelkes sem lesz.
Szerintem a nők többsége nem éli meg zaklatásnak a közeledést.
Persze kérdés, hogy milyen stílusban történik az a közeledés.
Az utcai leszólításoknál is lehet, hogy egyszerűen egy nő is megijed (mert pl. valaki beszél hozzá, megérinti, közben fülhallgató miatt nem hallja, vagy épp azt hiszi, hogy zsebes stb.)
Számtalan olyan "közeledés" is van, amit nem talál be a nőnek: simán lehet alpári (azért az utcai ismerkedős, utánafügyülős, beszólós, disznóvicces vonal ez a kategória), akkor egy tiszteletlenségre miért kellene madonna arccal reagálni? (más kérdés, hogy a beszólogató szintjére süllyedés sem megoldás, de azt azért szokták érteni legalább)
Én még nem aláztam meg soha senkit, aki kultúráltan, kedvesen, mosolygósan szólt hozzám: legyen az egy útbaigazításnak álcázott beszélgetés-kezdeményezés vagy egy telefonszámkérés. Legfeljebb udvariasan megköszöntem, elhárítottam.
Akkor én is egy fokozattal keményebbe kapcsolok, ha a "nem, köszönöm"-re tovább jön a szövegelés, ne adj isten követ, dumál mögöttem vagy épp elkapja a karomat, sugdosni akar a fülembe stb.- a NEM az nem nálam 5 perc múlva is, de ilyen stílus mellett 5 millió év múlva is.
Ha kérdező téged mindig mindenki kurtán-furcsán vagy ép dühösen elküld, beszól, megaláz- akkor azért elgondolkodtató maga a közeledés módja is.
le tudsz írni egy vagy több konkrét szituációt?
Könnyebb lenne.
Azért minden jót.
39N
Nézz utána a hendikep jelentésének.
Már ezzel is sokat tettél azért, hogy ne nézzenek madárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!