Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egyeznek a nők ezekben az elvárásokban? Mennyire sablonosak ebben a nők?
3-as, az általad felsoroltakból a 4-es típusú pasi egyáltalán nem gáz.
Hát legyen nagyképű, ha van mire!
Aki C++ban programozik, annak jócskán van tudása.
Az infós pasik szexik. ;)
Azt pont a győzetesekhez írtam... Látom figyelsz!
#3 te elég korlátolt vagy...
"5.Proli férfi, munkásruha, munkában termelt izomzat (állóképessége jobb, mint a gyurmának), rendes természet, családcentrikusság, "egyszerű, de jóindulatú", gyakran bajusz"
A párom munkásruhában mászkál, és munkában termelt izomzata van, rendes is, ettől még miért lenne "egyszerű"??? Az egyik legnyitottabb, legintelligensebb ember, akit ismerek.
"4.Könyvmoly figura: Mindenféle könyvet elolvas, szívesen elemzi, kritizálja is azokat, elég művelt, de hát ez manapság kevés, nem kell. Meghá' az ilyen nem is szívesen ül be a legújabb Ikszmen filmre. (Edem Szendlerre meg főleg nem)"
Ez rám igaz, mármint hogy könyvmoly vagyok, de ettől miért kéne sznobnak lenni? Az X-Men pont nem a kedvencem, de egy jó kis Deadpool bármikor jöhet. Emellett imádom, ha egy pasi könyvmoly (a barátom is az valamennyire, bár nem minden stílust kedvel), ha viszont sznob, ahogy írtad, az tényleg nem nyerő.
"3.A lúzerek: SZTK szemüveg, húzentróger, kilogó kapafogak, pöszeszég, wöld of fálkláft bfajnoki fím, mozaikszavakban beszélés "pvp1 ban unleashed" "
A kockák bejönnek, a kapafog nem gáz, nekem is az van, egyébként orvosolható, az sztk szemüvegen meg a hózentrógeren meg marha könnyű változtatni, nem értem a problémát.
Stb stb.
Amúgy ezek a magasság kivételével igazán nem nagy elvárások, a sportnak ezer jótékony hatása van, még a legkevésbé fontos "mellékhatása" a vonzó testalkat, de szerintem lelkileg is egészségesebb az, aki valami olyan sportot űz, amit élvez. A magabiztosság, céltudatosság meg a mai világban kb kötelező a nőknek is, meg a férfiaknak is, különben élve felfalnak. Ki akarna már egy tutyimutyi kvázi kisgyereket pesztrálni párkapcsolatban?
Magas? Mi számít magasnak? Nyilván ne legyen alacsonyabb mint én...vagy ne legyen pont akkora. De ha már 10-15 centivel magasabb, akkor az oké.
Sportos? Relatív. Nem kell, hogy aktívan sportoljon. Inkább jó felépítése legyen..én inkább így fogalmaznék.
Magabiztos? Igen..de azért ne annyira, hogy azt higgye, ő szarta a spanyol viaszt.
Céltudatos? Na ja...jó, ha az embernek vannak céljai és hajlandó is tenni értük. De azért nem kell, ha fanatikus.
Határozott? Hm.. Elég, ha van némi fogalma arról , hogy mit is akar.
12-es, igen elnéztem, kövezz meg!
Viszont van, aki az infóst is vesztesnek titulálja, csak abból az apropóból írtam.
Teljesen alap dolgok, bár kinek mi a fontos. Pl nem hinném, hogy egy 150 centis nőnek 190 centis pasi kellene, és ebből nem enged.
Nekem pl ez a kombi jött be:
-Magasabb az átlagnál, tehát (190cm)
-barna haj+szem, pici szakáll, néha borosta
-munkában szerzett izomzat megvan (nem kigyúrt és nem kockás hasú) bár akad "tv-néző" pontosabban esetében "a gépen sorozat és anime néző" pocak is, de nem kövér!
-határozott (nem döntésképtelen, nem tutyimutyi, nem nekem kell minden fontos dologban noszogatni, hogy határozza el magát, ismeri önmagát és tudja mit akar)
-hűséges
-családcentrikus (több legyen a célja a magánéletében annál, hogy van barátnője) nekem ez volt az elvárásom azaz: legyen házasságpárti
-intelligens
-könyvmoly (én is az vagyok, szóval közös éreklődés is megvan)
-humoros (hasonló a humorérzékünk)
-nem fontos hogy sportos legyen (mozog eleget a munkája miatt)
Plusz még sok apróság ami nekem nagyon fontos, másnak pedig eszébe sem jut. És nem , nem az, hogy keressen 200 ezret és legyen kocsija. Teljesen más dolgokról van szó.
Szóval önmagában azok amiket a kérdés alatt írtál kérdező, kevés is. Legalábbis nekem. Ezek szerint nem vagyok "sablonos". Már ha komoly, élethosszig tartó párt szeretne az ember találni, és erre irányult a kérdésed, akkor nekem pl ezek az alapok.
Azt mondanám, hogy ez egy alap kép... Amitől aztán jól eltérünk. :)
Én a nagyon férfias (céltudatos, határozott), erős külsejű, magas férfiakat képzelem magam mellé, aztán rendre vézna vagy alacsony pasival jövök össze, akik elveszettek, mivel a belső sokkal fontosabb!
Ha ugyanazt akarjuk az élettől, bele tudok szeretni, nem érdekel, hogy hogyan néz ki vagy más, mint elképzeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!