Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves nőként még szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves nőként még szűz vagyok, és emiatt frusztrált vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Amiatt érzem így magam, mert eddig minden pasi elég furcsán reagált erre kb. mint ha HIV pozitív lennék. Furcsa mód egy pasit se érdekeltem azután hogy ezt elmondtam nekik.
2016. aug. 17. 13:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ne az öltözködés meg a sminkelés legyen a fő, kezdj el sportolni ha még nem tetted meg eddig, meg hát foglald le magad valami kreatív tevékenységgel. Egy hasonló kérdésre már leírtam ugyanezt: pl. gyűjts egy kerékpárra, pattanj rá és tekerj el amerre csak jónak látod, vagy gyűjts gitárra, vagy rajz/festő szettre. Egyik haverom pl. elment egy ilyen fél napos festés workshopra, ahol egy képet kellett megfesteni egy vázlat alapján, iránymutatással. Szerintem egy-egy ilyen nagyon fel tud tölteni.
2016. aug. 17. 15:30
 22/27 anonim ***** válasza:
13%
Engem pl. nem zavarna. Kapnék esélyt a megismerésedre? Minden bizonnyal nem. Akkor ne tessék siránkozni miatta. ;)
2016. aug. 17. 15:32
 23/27 anonim ***** válasza:
14%
22-es vagyok. Milyen érdekes, egyetlen hozzászólást írtam és mindenki szétcincál, pedig csak közöltem benne, hogy nem érdekelne, hogy szűz a kérdező, nem zavarna ez ismerkedés közben, csak nem adna úgysem nekem esélyt, mert biztos nem lennék neki szimpatikus. Az ilyen és ehhez hasonló válaszadók miatt (fentebb kettő) nincs önbizalmam.
2016. aug. 17. 16:42
 24/27 anonim ***** válasza:
73%
Azért cincálnak szét 22-es, mert az önsajnáltatásodon kívül semmit nem tettél hozzá a kérdéshez
2016. aug. 17. 17:47
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyen az érzékeny lelkedet, 22-es. De azért ki sunyiság is szorult beléd, hogy töröltetted a neked nem tetsző hsz-t. De hiába, látod, mennyire hasznos a megszólalásod, próbáld ezt is átíratni 200%-ra, az kitartana estig.
2016. aug. 17. 18:44
 26/27 fru_ ***** válasza:
#9, azért ne ess annyira kétségbe! Kifejezetten vonzó is lehet egy férfinak, hogy még nem volt kapcsolatod!
2016. aug. 17. 19:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Jól teszed, ne is add oda magad az első skalpgyűjtő ösztönlénynek akinek csak a szexre kelessz. Aki hosszútávú kapcsolatot akar azt nem fogja zavarni, sőt én például pozitív dolognak tartom.
2016. aug. 17. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!