Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves nőként még szűz vagyok, és emiatt frusztrált vagyok. Mit csináljak?
De hivtak randira,voltak probalkozok stb?
Itt most kivancsi lennek kulsodre,szemelyisegedre,hogy mennyire vagy negativ,zarkozott stb.
Kulonben nem megolni kell magad,hanem helyretenni. Egy kiscsinositas egy kis onbizalom noveles,tarsasagba jaras vagy amire eppen szukseged van.
Nem tudok rolad semmit,igy nem tudok tobbet mondani sem.
Nézd most hogy magyarázzam.. Igen, senki se tökéletes és mindenkinek megvan a maga defektje, de ez relatív
Míg nekem az egy nagy hibám, hogyha fáradt vagyok akkor elkezd járni a szám és a poénjaim is pont olyan fárasztóak lesznek, mint amilyen az én napom volt.
Most ezt helyezd kontrasztba mondjuk azzal, ha valakki úgy viselkedik, mint egy prűd jégkirálynő(hiába nem az) vagy esetleg nagyon oda van a kommunista ideológiáért és folyton hangoztatja már az első randikon is.
Egyszerűen vannak olyan emberek olyan hibákkal, amik inkompatibilissé teszik egy párkapcsolatra. Ezeken tetszik v. sem változtatni kell.
Az életben van egy paradoxon.. változnod kell, hogy önmagad maradj. Mi nem tudjuk megmondani ennyiből, mi a baj veled csak tippelni tudunk.
Ne parázz, a két lányom anyja is így volt... aztán bő 10 évig még együtt is maradtunk.
Nem jelentett semmi gondot, mármint, hogy szűz volt.
nem gondoltam se defektesnek, se aberráltnak, semmi negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!