Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért nehezen megy párt találni, miért?
Nem az a baj.... részemről pl nem tudok mit kezdeni az ilyen trécsi pasikkal, akik bejönnek hozzám, kibeszélik az életüket kb és ennyi.. aztán távoznak.
(én is dolgoztam így eladóként és nekem is voltak hasonló eseteim)
Tudod mire gondoltam? Hogy rajtam kivül még vajon hány boltba jár így szédíteni a nőket, míg végül lesz valaki aki megszánja és elmegy vele egy randira.
Én azt javaslom, ha igazán tetszik neked, akkor kevesebb legyen a szöveg és több a konkrét megnyilvánulás.
Pl.: Menj be hozzá amikor tudsz, kérd ki amit szeretnél, de ne időzz ott, legyél kedves, de ne kezdj el beszélgetni, mert neki az a munkahelye te meg csak egy vevő vagy ebből a szempontból.
Meglátod, jobban felkelted az érdeklődését, ha minden nap bemész hozzá és mindig ugyanazt kéred, de nem szövegelsz neki ott 20-30 percet.
Egy idő után pedig ő maga fogja rávágni, hogy tudja mit kérsz, és ebből már indíthatod is, hogy van egy programod amire szívesen elvinnéd, jöjjön el veled.
Sokszor nem az a baj, ha egy pasi kedves, hanem az hogy tenyérbemászó és nem tudja jól elcsípni a pillanatot.
De ha így "taktikázol", talán lesz eredménye.
Ember ennyire vak hogy lehetsz? Haver, ismerős vagy neki nem potenciális partner, csak egy fickó aki néha besétál és kéretlenül járatja a száját. Tudod te milyen idegesítő a szolgàltatóiparban napi több ilyen idiótával jópofizni, úgy hogy mindegyik arra hajt hogy megdugjon vagy járjatok de te nem akarsz tőlük semmit? Mégsem lehet rideg/nem érdeklődő, mert az meg nem szimpatikus a vevőknek.
Azért nincs szerencséd mert fel sem ismered kinél van vagy nincs esélyed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!