Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen hogy hol tudok párt találni? (F)
Bárhol, pl.: interneten, fesztiválokon, tanfolyamokon, munkahelyen, edzőteremben, uszodában, futás közben, boltban, szórakozóhelyeken..stb.
Nehogy azt mondd már, hogy ezt eddig nem tudtad magadtól?
Én ugyanilyen cipőben járok, csak nőként...
A netes társkeresőkről megvan a véleményem, többet is próbáltam...
Boltba? Csak úgy menjek oda valakihez és kérdezzem meg tőle hogy nem e akar velem járni?
sajnos a munkám olyan hogy ott nem tudok ismerkedni mert úgymond nincsen közvetlen kapcsolatom a munka társaimmal. futás az rendbe lenem mert szeretek futni csak azok nők nem az én eseteim. Uszoda ki lőve úszás hiányom miatt.
2# Gondolom a legtöbbje csak szexet akar vagy úgy néz ki...
Nekem folyamat 50-60 éves nők írtak meg olyanok hogy ha éjszaka láttam volna álmomba akkor azt rém álomnak hívnák.... :)
Szia,
Rendszeresen futok, szinte minden nap találkozom futókkal. Sok közöttük a fiatal nő, lány, idősek, nyugdíjasok. Akár az időt megkérdezheted tőlük, mivel pl. nem vitted magaddal a mobilod, máris elkezdődik a beszélgetés. Vagy iratkozzál be valamilyen tánc tanfolyamra, nekem a salsa bejött, randiztam onnan egy lánnyal. Üdv. 36F
nehéz a társ keresés,szerencse kérdése az egész
a társkeresők általában fizetősek,és ott is szerencse kell,hogy 2 ember megtalálja egymást!
bárhol megtalálhatod a társadat,ne aggódj!
sok sikert,szerencsét! 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!