Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz párt találni?
Hasonló a hasonlót vonzza!
Ha elgondolkodsz ezen a mondaton egy picit, akkor rá kéne jönnöd, hogy lehet, hogy benned is ugyanolyan hibák vannak. Mindenki a másikban csak azt tudja észrevenni, ami saját magában is ott van!
Egyébként ne panaszkodj! Ez az oldal tele van ilyen problémás egyedekkel, akik itt sírnak, hogy milyen nehéz párt találni. Hát, ha görcsölsz rá, akkor biztosan nehezen is fog menni.
helló! itt vagyok, ide passzoljatok, ide, üresen vagyok!
na megint nem nekem passzoltak. :(
Hát mostanra sajnos eléggé megromlott a nemek viszonya egymással. Ennek összetett történelmi kulturális okai vannak.
Elterjedt egy elég embertelen hozzáállás a másikhoz, szeretetnek, megértésnek, rugalmasságnak nyoma sincs. Akibe belerúgtak, az meg legközelebb valaki máson torolja meg az őt ért sérelmet és így gyűrűzik tovább ez az egész.
Elég csak itt a GYK-n körülnézni, én döbbentem olvasom, milyen sarkos véleményeket fogalmaznak meg egy-egy 2 soros kérdésre az emberek. Az ember egyetlen pillanat alatt válhat szánalmas nyomorult lúzerré, egy, az életéből a kontextus ismerete nélkül kiragadott részlet alapján.
Vannak azért normális emberek, egyre csökkenő számban sajnos. Szerintem olyannal érdemes párkapcsolatot kezdeményezni, akit már valamilyen szinten ismersz a való életből és van róla egy jó benyomásod. Esetleg munkakapcsolat, közös ismerős stb. Valaki, aki kedves hozzád, akinek van egy jó szava néhanapján. Mindenki körül vannak ilyenek, régen így ismerkedtek az emberek, nem a neten, és egész jól működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!