Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz párt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz párt találni?

Figyelt kérdés
Több társkereső oldalon is próbálkoztam már de szinte mindenhol olyan emberekbe akadok ,akiknek komoly baj van fejben,pl. Még össze se jöttünk ,semmi randi de már féltékeny...Nincsenek nagy elvárásaim pedig, nézzen ki valahogy ,mert azért fontos a vonzalom szempontjából ,lehessen vele beszélgetni és komoly kapcsolatot akarnék.Szerintetek hogyan érdemes keresni ?

2016. júl. 23. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan nehéz. Csak meg kell találni a normális embereket. Ez egy társkeresőn sem lehetetlen, de nem az ezer éve ott tanyázók közül kell választani.
2016. júl. 23. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

Hasonló a hasonlót vonzza!

Ha elgondolkodsz ezen a mondaton egy picit, akkor rá kéne jönnöd, hogy lehet, hogy benned is ugyanolyan hibák vannak. Mindenki a másikban csak azt tudja észrevenni, ami saját magában is ott van!

Egyébként ne panaszkodj! Ez az oldal tele van ilyen problémás egyedekkel, akik itt sírnak, hogy milyen nehéz párt találni. Hát, ha görcsölsz rá, akkor biztosan nehezen is fog menni.

2016. júl. 23. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Annyit elárulok, hogy mindenhol könnyebb párt találni, mint a társkereső oldalakon. Hidd el, ott csak az idődet vesztegeted. Minden selejt ott gyülemlik fel, aki a való életben nem volt képes társra lelni, a regisztráltak 90% ilyen. Persze vannak teljesen normális emberek is, akiknek csak nem volt szerencséjük, de őket elég nehéz megtalálni, mert sokkal kevesebben vannak, ők a maradék 10% ugyebár.
2016. júl. 23. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, társkeresőn kívül, a neten minden hol találtam, lehetett volna párkapcsolat. A társkerik olyanok, mint sok dohánybolt. Bemegyek, pár ócska cigi és rengeteg pia. Rejtély, miért nem italkereskedés van kiírva.
2016. júl. 23. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

helló! itt vagyok, ide passzoljatok, ide, üresen vagyok!

na megint nem nekem passzoltak. :(

2016. júl. 23. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát mostanra sajnos eléggé megromlott a nemek viszonya egymással. Ennek összetett történelmi kulturális okai vannak.

Elterjedt egy elég embertelen hozzáállás a másikhoz, szeretetnek, megértésnek, rugalmasságnak nyoma sincs. Akibe belerúgtak, az meg legközelebb valaki máson torolja meg az őt ért sérelmet és így gyűrűzik tovább ez az egész.

Elég csak itt a GYK-n körülnézni, én döbbentem olvasom, milyen sarkos véleményeket fogalmaznak meg egy-egy 2 soros kérdésre az emberek. Az ember egyetlen pillanat alatt válhat szánalmas nyomorult lúzerré, egy, az életéből a kontextus ismerete nélkül kiragadott részlet alapján.

Vannak azért normális emberek, egyre csökkenő számban sajnos. Szerintem olyannal érdemes párkapcsolatot kezdeményezni, akit már valamilyen szinten ismersz a való életből és van róla egy jó benyomásod. Esetleg munkakapcsolat, közös ismerős stb. Valaki, aki kedves hozzád, akinek van egy jó szava néhanapján. Mindenki körül vannak ilyenek, régen így ismerkedtek az emberek, nem a neten, és egész jól működött.

2016. júl. 25. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, meg tegyük hozzá azt is, hogy emiatt a közeg miatt még az is sündisznót játszik, aki egyébként jólelkű.
2016. júl. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!