Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek milyen erzes, hogy altalaban nem kapjatok meg azt a ferfit aki az idealotok kulsore?
Én kifejezetten imádom ha valakinek szépen kidolgozott szálkás teste van, képes vagyok filmeket végig nézni csak azért, mert jó testű férfiak vannak be, jóformán fanatikus módon rajongok a kidolgozott testekért. Mégis, ha fejre álltam, akkor sem jött össze soha ilyen pasi, mert nincs szép arcom, és ők nagyon válogatnak. Még egyéjszakás kaland sem jött össze jó testű pasival. A legjobb testű pasi akivel együtt voltam sem volt szálkás, csak szépen domborodott a mellkasa.
Úgyhogy ennyi év alatt megszoktam, hogy ez van. A barátom se kövér, ő is edz, izmos is, de nem szálkásan, szeret jókat enni, szóval van némi hasa. Nekem így is tetszik, mivel elsődlegesen a személyisége fogott meg. A lányos arc viszont sosem tetszett, a szőrös, szakállas férfiak a zsánereim.
És természetesen én is rendszeresen edzek, nekem egyedül a combom nem az igazi, de nem vagyok kövér, vagy ilyesmi, csak picit husis a lábam.
Mit ertunk azon h nem kaphatom meg?fizikailag megkaphattam,szerelmes nem lett belem,ezt fel lehet dolgozni.Masreszt az exem es a parom is kifejezetten sportos,gusztusos pasik,siman letagadhatnak 5evet a korukbol.A mackos nem vonz es a kis lanyos nyikhajok sem, akiket lenyomnek szkanderban:))van arany kozeput.
Egyebkent parvalasztasnal eleg tag az a fogalom ami belefer ha megszeretem az illetot.Az izom nem fontos parkapcsolati tenyezo.Nagyon keves nonek az.N34
Nekem ilyen téren szerencsém van, mert nekem a test másodlagos, amíg nem bodybuilder, szumóbirkózó vagy Sebeők János-testű az illető, és ápolt. Nekem az arc már fontosabb (lányos arcúak pont nem tetszenek), ha külső, de inkább a kisugárzás, összhatás (sőt amíg nem beszéltünk, vagy nem látom egyetlen megnyilvánulását se,m azt sem tudom mondani, hogy "bejön"). Rengeteg olyan férfi tetszett már, aki másnak a "bottal se" kategória. Nem baj, legalább kevesebb a konkurencia :D. Vőlegényem "dagi" (bár én inkább puhának, szeretgetnivalónak szoktam nevezni a testalkatát :D), és úgy tetszik, ahogy van. Nem azért vagyok vele, mert ő a szamár, ha nincs ló, hanem mert őt kívánom.
27N
"A holgyek rendszerint a szalkasan izmos ferfiakat kedvelik a legjobban" - hát ezt nem tudom, honnan veszed?
Én az elmúlt 40 évben fél évet se éltem egyedül, pedig nem vagyok az a divat-ficsúr edzőtermi alkat.
Alacsony vagyok, igaz nem hájas - de valami egészen más, ami összehozott az életemben előfordult nőkkel.
Azt se látom, hogy a nők nagy része boldogtalan volna - főleg nem a párja izomzata miatt.
Esz is a fene rendesen, hogy csak nézhetem azokat a szálkákat, izmokat.😃
- gondolom ilyen választ vártál.
A lányos arcot nem a férfiakon keresem általában... Ez valami új divat? :)
25-50 éves nőket kérdezed. Tudod mennyi minden történhet ez alatt az idő alatt? Több gyereket szült és felnevelt, több párkapcsolat, házasság, válás/ok, betegség, krízis, csőd, magasság-zuhanás.
És mindezek igencsak átformálják az ember érték ítéletét, ízlését. Vagyis akinek már benőtt a feje lágya az az igazán fontos dolgokat fogja szem előtt tartani, nem az izmos testet.
Amúgy szerintem túlságosan felértékeled a fizikai megjelenés jelentőségét.
Egy bizonyos érettség és kor után eltörpülnek a fenti külsőségek, teljesen más jellemzők kerülnek prioritásba.
Izmok, tetkók, buli és reggeli kiütés helyett van pocak, ritkás őszes haj, nőknél szintúgy, őszülés, klimax, szarkalábak, ellenben jó esetben van meghittség, orosz balett, utazások, minőségi idő töltés.
Szóval, csak hogy tudd egy ilyen jellegű kérdésnél sok felnőtt nő hangosan felnevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!