Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a képmutatás? N

Figyelt kérdés

Sikerült nem egyszer belefutnom olyan kérdésbe, amiben egy nő vagy férfi azt írta le, hogy nyomul másra, szexel mással stb, pedig van párja. Ilyenkor a kommentelők elkezdték mocskolni, ritka volt, aki nem azt tette. Mégis, amit látok az, hogy az emberek javánál tök mindegy, hogy van vagy nincs senkije, ráhajt másra. Ha a másiknak van, na azt meg aztán tényleg lesz_rja, simán nyomul, pofátlanul méghozzá.

10/5 pasi, aki nálam pl. bepróbálkozik, foglalt. Közli is nyíltan. Ahogy azt is, szereti (6/4). És ezt olyan simán ecseteli, mintha csak az időjárásról kérdezném. Ha megjegyzem, hogy ez szerintem nem állapot, gerinc kérdése, lepereg róluk.

Jön a maradék 5.

5/1 - aki simán közli, neki csak a külső számít, minek legyen egy csajjal évekig, mikor dughat mindig mást? Pff..

5/3- szinglik, de tök mindegy mit mondok nekik, pl.: van barátom akit szeretek, senki más nem érdekel bla bla.. Lepereg, simán, pofátlanul nyomul, mintha magától értetődő lenne, teljesen természetes, hogy attól, hogy van párom, még leállok velük csevegni intimebb dolgokról. És nem veszik a lapot, hiába mondom, hogy nem beszélek bizonyos dolgokról, mert nem tisztességes a párommal szemben, illetve nem is akarok.

A maradék 1 meg hiperérzékeny, hisztis is akár, mindegy milyen a csaj számára, úgy értem elég ha bejön külsőre valamennyire, csak jöjjön össze vele, 'legyen végre valakije' alapon.

Lassan úgy vagyok veke, hogy nincs egy normális férfi sem. Aki az elején rendesnek tűnik, kiderül róla, hogy mégsem...

Ennyire elveszítették az EMBERI énjüket. Ösztönlény mindenki? Nem bír a vérével? Semmi sem elég? Annyira kiábrándító, hogy a hűség szó hallatán sokan néznek csak, mint a bamba, esetleg magukban felröhögnek. A tisztesség, becsület dettó. Szégyen!

Szerintetek?

2016. aug. 15. 20:42
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

#Utolsó jó lesz az 50% -nak is..

Azért még ezen a "magas szintű oldalon is kevesrbb a k-va mint a degenerált bunkó...

2016. aug. 15. 21:30
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Lehet cukrozni a szart, attól még szar marad. Felesleges ilyeneken agyalni, úgysem változtat semmin sem. Törekedj olyan férfit megismerni, aki nem ilyen macskajancsi, hanem valós, a tiédhez közelítő vagy hasonlító értékeket hordoz magában.
2016. aug. 15. 21:33
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 29-es, jó hogy visszatértél.

Összefoglalva:

- nyitott a dolgaidra

- támogasson a céljaidban

- legyen művelt, tudjon beszélgetni filmekről, könyvekről

- sose unatkozzon, rengeteg hobbija legyen

- legyen életigenlő

- fontos legyen, hogy te is élvezd a szexet

Szóval ez volna szerinted a különleges pasi, aki több nálunk(itteni GyK-s szarnál).

Miért feltételezed, hogy bármelyik a fentiek közül hiányzik?

Nem gondolod, hogy meg kéne ismerned minket egyesével, hogy ezt eldönthesd?

Nem gondolod, hogy inkább magadnak magyarázod be, hogy senki nem tudná elérni ezt a mércét, ezért "nincs egy normális pasi sem"?

2016. aug. 15. 21:35
 34/46 anonim ***** válasza:

#31: " #Utolsó jó lesz az 50% -nak is..

Azért még ezen a "magas szintű oldalon is kevesrbb a k-va mint a degenerált bunkó..."

Értem én, hogy neked jó az 50%-nak is, ettől én még teljesen mást tapasztalok. Vagy nőkkel is szoktál ismerkedni?

2016. aug. 15. 21:35
 35/46 A kérdező kommentje:
#32 Azon vagyok. Bár nem görcsösen, csak jönnek-mennek a "jelentkezők". Remélem nem csak qrvákból és hímqrvákból áll az emberiség java.
2016. aug. 15. 21:36
 36/46 anonim ***** válasza:

#30-as joggal félnek, mert tényleg sok perverz'b-kó van itt... én leveleztem egyel aki normálisnak tünt fotót még nem küldött.. de egy más kérdés kapcsán "rárepült a 16 -éves unokahúgomra és csupa disznóságot írt-véletlen jöttünk rá és bukott le... Kép után már láttam, ez korábban kiderülhetett volna... (46-éves pasi)

Ez azért rossz mert aki normális már annak sem hisz senki...

2016. aug. 15. 21:40
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Oké, vannak perverzek, de ettől még nem kéne mindenkit perverznek hinni, nem?
2016. aug. 15. 21:42
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem hát, de ovatosabb az ember.
2016. aug. 15. 21:45
 39/46 anonim ***** válasza:
A perverz emberek folyamatosan képet akarnak vagy szexről beszélni. Nem bírják ki a dolog nélkül pár napnál tovább. Aki viszont tényleg másról beszélget és egy darab arcképet vagy hivatalos profilt akar, amiből látszik, hogy az illető nem kamu, annál mitől kell félni? :D
2016. aug. 15. 21:50
 40/46 anonim ***** válasza:
36%

33-as, hova tetted a szemed? Hol latod leirva, hogy szerintem "nincs egy normalis pasi sem"? Olyanokkal vadolsz, hogy ihaj. :D De ha ettol megnyugszol, nekem okes. Elmondanam, hogy 23 eves vagyok es ez az elso komoly kapcsolatom. Nem csak eloben vagy tarskeresokrol randiztam, hanem rengeteg pasival innen is. (Es milyen erdekes, hogy mindket zaklatom ERROL az oldalrol szarmazik, akiknek szinte egyetlen erdemuk az allitolag kedvesseguk volt.) Szoval nem a levegobe beszelek, hanem a tapasztalataimat osztottam meg. Legy szives, ne ram frocsogj, hanem koszond meg szepen a rohad ekoknak, akik igy bannak a nokkel, miutan talan nem meglepo, hogy nekem - es meg sokaknak - nincs gusztusunk a siman csak a kedvesseguket reklamozo himnemu lenyekkel kezdeni.

Azt pedig igazan tudhatnad, hogy valoszinuleg fizikai keptelenseg mindenkivel egyesevel elmennem randizni. Szoval, bocs ha megsertettelek az altalanositasommal, ettol meg nem valtozik a velemenyem. En mar egy boldog parkapcsolatba fektetem az energiam, es te? ;)

4-es

2016. aug. 15. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!