Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a képmutatás? N

Figyelt kérdés

Sikerült nem egyszer belefutnom olyan kérdésbe, amiben egy nő vagy férfi azt írta le, hogy nyomul másra, szexel mással stb, pedig van párja. Ilyenkor a kommentelők elkezdték mocskolni, ritka volt, aki nem azt tette. Mégis, amit látok az, hogy az emberek javánál tök mindegy, hogy van vagy nincs senkije, ráhajt másra. Ha a másiknak van, na azt meg aztán tényleg lesz_rja, simán nyomul, pofátlanul méghozzá.

10/5 pasi, aki nálam pl. bepróbálkozik, foglalt. Közli is nyíltan. Ahogy azt is, szereti (6/4). És ezt olyan simán ecseteli, mintha csak az időjárásról kérdezném. Ha megjegyzem, hogy ez szerintem nem állapot, gerinc kérdése, lepereg róluk.

Jön a maradék 5.

5/1 - aki simán közli, neki csak a külső számít, minek legyen egy csajjal évekig, mikor dughat mindig mást? Pff..

5/3- szinglik, de tök mindegy mit mondok nekik, pl.: van barátom akit szeretek, senki más nem érdekel bla bla.. Lepereg, simán, pofátlanul nyomul, mintha magától értetődő lenne, teljesen természetes, hogy attól, hogy van párom, még leállok velük csevegni intimebb dolgokról. És nem veszik a lapot, hiába mondom, hogy nem beszélek bizonyos dolgokról, mert nem tisztességes a párommal szemben, illetve nem is akarok.

A maradék 1 meg hiperérzékeny, hisztis is akár, mindegy milyen a csaj számára, úgy értem elég ha bejön külsőre valamennyire, csak jöjjön össze vele, 'legyen végre valakije' alapon.

Lassan úgy vagyok veke, hogy nincs egy normális férfi sem. Aki az elején rendesnek tűnik, kiderül róla, hogy mégsem...

Ennyire elveszítették az EMBERI énjüket. Ösztönlény mindenki? Nem bír a vérével? Semmi sem elég? Annyira kiábrándító, hogy a hűség szó hallatán sokan néznek csak, mint a bamba, esetleg magukban felröhögnek. A tisztesség, becsület dettó. Szégyen!

Szerintetek?

2016. aug. 15. 20:42
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van. Teljesen mindegy, pasi, nő. Lehet hirdetni, hogy így a hűség, úgy a hűség. Tapasztalat, akár merre járok, mindegy az iskolázottság, IQ kergetik egymást a szexért. Teljesen mindegy, párkapcsolat, házasság, szingliség. Fektessünk és feküdjünk le mindenkivel, akivel csak lehet. Tisztelet a kivételeknek, de azok nagyon kisebbségben vannak.
2016. aug. 15. 21:14
 22/46 anonim ***** válasza:

"Képmutatás van igen, ez az oldal sikere! - hazudni jönnek... ennyi.

Itt sok tini van, sok p! (na) vadász, és degenerált. Jó pasi nincs! Aki van fiatal, biszex vagy homokos.

A nők legtöbbje normális, jó nő is van minden korosztályban. "

Az év vicce... Lehet ennél jobban kettős mércével szemlélni valamit? Vagy alátudod támasztani a dolgot?

2016. aug. 15. 21:14
 23/46 anonim ***** válasza:
8%

17-es

Van egy normális, figyelmes és viszonylag csinos, helyes barátnőm. A megcsalás, és ezt hangsúlyoznom kell, nem róla szól, hanem rólam és a kiélendő ösztöneimről.

Természetesen nem dugok meg mindenkit, de nekem is egy életem van, amit nem szándékozok 50 év fogcsikorgatós önmegtartóztatásra váltani.

Inkább dugok félre néha, de vagyok boldog a barátnőmmel, minthogy mártíromkodva nézzek rá egyre csúnyábban az évek során és hagyjam kihunyni a lángot, mert vannak elfojtott vágyaim.

A gondom az, hogy erre nem érett egyetlen nő sem, ahogy látom. Semelyikőtök sem képes nagyobb távlatokban gondolkodni, csak a saját egotokat nézitek, mert a megcsalás szükségszerűen a nő mindenkori megalázásáról szól és kész...

Azt hiszitek, hogy a monogámia pont olyan könnyű nekünk, mint nektek, de ti sem monogámok vagytok, hanem hipergámok, szóval ez az igazi képmutatás.

Akkor volna ez egy fair trade, ha a monogámiára kényszerített férfitől soha nem válhatna el a felesége, de ilyen nincs.

2016. aug. 15. 21:15
 24/46 anonim ***** válasza:
# 4 Mond már el akkor mit kéne felmutatnunk ? Ha már eleve a csendes fajta vagyok, nem vagyok tökéletes külsőre de ha lenne jó végzettségem és emberileg is normális vagyok akkor az alap mert mi számít nem alapnak...... az hogy minél jobban legyek bunkó ? Minnél jobban alázzak meg egy nőt ? Minnél jobban üssem agyon ahogy a "férfiak" szokták..... bocsánat, hogy ezeket hoztam fel példának, de sajnos a nők 60% azt látom, hogy ez az érték! Mert egy normálisabb férfit eldobtok mint egy darab taknyos zsebkendőt, de egy olyan férfit aki megaláz és agyon ver még ti könyörögtök neki térden állva, hogy bocsásson meg! És gyakori kérdéseknél itt sírtok, hogy nincs normális férfi, de ezek a nők akik itt sírnak nem adnak semmire se esélyt, általában ezek a nők akiknek szeretnél privátba segíteni nem válaszol! Na ez a képmutatás! # 4 Meg nagyon várom izgatottan a válaszát!
2016. aug. 15. 21:20
 25/46 A kérdező kommentje:

#23 Nyílt kapcsolatban élsz?

Ő is néha félremegy?

Ha ő nem, te bevallod utána?

Érdekes... Az ösztönökre hivatkozol. Anélkül, hogy másokat megdugnál, nem tudsz leélni egy életet. De hazugságban, úgy, hogy becsapod, átvered, hátbaszúrod és elárulod a párod (aki a legfontosabb), igen. Érdekes...

2016. aug. 15. 21:22
 26/46 anonim ***** válasza:

#22-én ezt tapasztaltam!

De nem fogom kirakni, elküldeni a fotóikat-nem élek vissza senki képeivel, facebook oldalával...

Normális társalgásnál, amikor őszinte beszélgetés folyik alap a fotó.

Aki hazudik nem fog küldeni-ennyi.

2016. aug. 15. 21:22
 27/46 anonim ***** válasza:
87%
És tök jó, hogy a csajok 90%-a bele is megy és vígan kúratja magát egy házas taggal. Rólatok sincs megfeledkezve, cuncimókusok, ha már képmutatásról vakeráltok.
2016. aug. 15. 21:24
 28/46 anonim ***** válasza:

25-ös

Boldog lennék, ha bevallhatnám és boldogan adnám meg neki is a lehetőséget a nyitott kapcsolatra, de

1. a nők egyszerűen nem ilyenek. Akinek ez a lehetőség nem hasznos, az becsapva fogja érezni magát, mint valami kikényszerített alku. Mintha nekem megengedné a barátnőm, hogy b*zikkal szexeljek. Persze, mivel tudja, hogy nem vagyok homokos, nem nagy kockázat tőle az engedékenység...

2. Túlzottan szeret a barátnőm és inkább menne bele ő fogcsikorgatva, minthogy leveszítsen.

Ha ezt felvállalom, akkor nem vagyok jobb annál, amit magam is bírálok.

3. Tett rá utalásokat, hogy inkább dugjak félre egyszeri alkalmakkor, minthogy szeretőm legyen, csak ne tudjon róla.

2016. aug. 15. 21:27
 29/46 anonim ***** válasza:
51%

4-es vagyok. Hat, a mostani baratomban azt szeretem a legjobban, hogy nyitott az en dolgaimra is es maximalisan tamogat a celjaim elereseben. Nagyon muvelt es mivel sok bennunk a kozos, tudunk beszelgetni konyvekrol, filmekrol stb. Szeretem benne, hogy sosem unatkozik, hanem rengeteg hobbija van es eletigenlo. Fontos neki, hogy mindketten elvezzuk a szexet.

Mindemellett egy kulsore teljesen atlagos ferfirol van szo, de a fentiekre tekintettel, nekem o kellett. :) na, hat ezekre meg szuksegem van ahhoz, hogy jol mukodjon egy kapcsolat es bele tudjak szeretni a masikba.

2016. aug. 15. 21:27
 30/46 anonim ***** válasza:
#26: Pár levél után vagy ha komolyabbra fordul a beszélgetés, nálam is alap a fotó (vagy face profil vagy bármi hivatalos, hogy nem kamu). Srácként ez úgy néz ki, hogy 10 csajból 1-2 hajlandó küldeni, a maradék felháborodik, hogy miért kérek ilyet. Azok a szövegek jönnek, hogy én nem hiszek nekik, ezért egy bunkó vagyok. Vagy egy netes perverz és csak kiakarom verni a képükre.
2016. aug. 15. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!