Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyen képmutató az egyik nem?

Figyelt kérdés

Barátaim panaszkodnak, hogy válaszolnak ártatlan ma született bárányok kérdéseire, akiktől aztán olyan privátokat kapnak, hogy a kapanyél kiesik a szájukon.

Szerintetek melyik énjük az igazi?

2015. máj. 23. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi, már mint a kapanyeles az igazi.
2015. máj. 23. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Honnan tudod, hogy az ír, aki a kérdést írta?

Milyen kérdésekről van szó?

2015. máj. 23. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
valószínűleg nem a kérdező írt rájuk..
2015. máj. 23. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor valami kétszínű paraszttal írnak épp.

Priviben van az igazi énje,kapanyél.

2015. máj. 23. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értek veletek egyet.

Én is szoktam itt kérdezni, többnyire ártalmatlan dolgokat. Amikor viszont elöntenek az ilyen és ezekhez hasonló privik, hogy "Képet küldesz?", "Szia, nem akarsz ismerkedni?", "Én szívesen elvenném a szüzességed..", akkor vagy nem írok nekik vissza, vagy elhajtom őket a búsba. Ugyanis én sem szoktam írogatni senkinek, neten egyáltalán nem ismerkedek, és nem is ismerkedős kérdés volt... Ez még nem azt jelenti, hogy bunkó p.csa vagyok, csak ez nekem nem fér bele, én nem szoktam zaklatni senkit, és nehezen tolerálom, ha velem csinálják.

16/L

2015. máj. 23. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!