Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok van aki összejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van aki összejönne egy HPV fertőzött fiúval?

Figyelt kérdés
Alacsony kockázatú egyébként. Ez mennyire kizáró ok egy kapcsolatban?

2016. aug. 15. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem.
2016. aug. 15. 09:56
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Egy sem fog. Szexuális életed itt véget ért!
2016. aug. 15. 10:00
 3/13 Bence_ ***** válasza:
59%
Te is csajtól kaptad, nem?
2016. aug. 15. 10:05
 4/13 anonim ***** válasza:
1%

Gyerekek, az emberek 80%-a fertőzött, a férfiakon meg szinte soha ki sem jön semmi a HPV-től.

Nem kell betojni. A lányokat kell elküldeni oltásra még idejekorán.

Mellesleg vigyázzatok, mert a HPV-s puncik nyalásától lehet gégerákot kapni, szóval inkább dugjátok őket punciba, popsiba, de ne nyaljátok ki, csak ha komoly kapcsolatban vagytok.

2016. aug. 15. 11:10
 5/13 anonim ***** válasza:
2016. aug. 15. 11:55
 6/13 A kérdező kommentje:

4#-es hozzászóló, azt megtudod nekem mondani hogy ha nyaltam is a puncit akkor mennyi esély van a gégerákra?

olyan 30-40 alkalommal lehettem nővel, és 4 lánnyal volt szex (mindennel), +2-val kölcsönös orál, +1 csak ő csinálta nekem.

Egyébként sajnos van testi tünet, szemölcs és nem akar elmúlni semmitől.

2016. aug. 15. 12:01
 7/13 Bence_ ***** válasza:
61%
Új partner előtt std szűrés. Ez az egyetlen védekezési mód van.
2016. aug. 15. 12:19
 8/13 anonim ***** válasza:

6-os

Igen, a genitális szemölcs lehet, hogy kijön, de elég ritka. A legnagyobb veszély a közvetve okozott méhnyakrák jelenti és mivel neked nincs méhed, ezt megúsztad teljesen.

A HPV hagyományosan ritkán okoz heveny tüneteket, de akkor is csak immunerősítőkkel szokták kezelni, a test maga legyőzi végül.

Férfiakon még annál is ritkábban van olyasmi, e majdnem mind vírushordozók vagyunk.

A gégerák+HPV-re rákeresve az első oldalon jött fel ez:

[link]

Ezek szerint 22-szeresére növeli a kockázatot a nyalás.

2016. aug. 15. 12:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az oké, hogy neked nem lesz méhnyakrákod, de majd ha gyereket szeretnél akkor azért necces lesz a dolog a feleségednél..én biztos nem örülnék, ha megfertőzne bárki, szóval készülj fel, hogy nem lesz egyszerű az életed..Egyébként egy barátnőm HPV-s, amit a pasijától kapott el, és nagyon sokat szenved vele..:(
2016. aug. 15. 12:34
 10/13 anonim ***** válasza:
17%

Miért biztos, hogy a pasijától kapta el?

Férfire nem tudnak HPV-t tesztelni vagyis csak akkor csinálják, ha neki már kiütései vannak.

HPV-t elkaphatsz uszodában is vagy a buszon, nem kell mindig a férfiakra mutogatni.

2016. aug. 15. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!