Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van aki összejönne egy HPV fertőzött fiúval?
Gyerekek, az emberek 80%-a fertőzött, a férfiakon meg szinte soha ki sem jön semmi a HPV-től.
Nem kell betojni. A lányokat kell elküldeni oltásra még idejekorán.
Mellesleg vigyázzatok, mert a HPV-s puncik nyalásától lehet gégerákot kapni, szóval inkább dugjátok őket punciba, popsiba, de ne nyaljátok ki, csak ha komoly kapcsolatban vagytok.
4#-es hozzászóló, azt megtudod nekem mondani hogy ha nyaltam is a puncit akkor mennyi esély van a gégerákra?
olyan 30-40 alkalommal lehettem nővel, és 4 lánnyal volt szex (mindennel), +2-val kölcsönös orál, +1 csak ő csinálta nekem.
Egyébként sajnos van testi tünet, szemölcs és nem akar elmúlni semmitől.
6-os
Igen, a genitális szemölcs lehet, hogy kijön, de elég ritka. A legnagyobb veszély a közvetve okozott méhnyakrák jelenti és mivel neked nincs méhed, ezt megúsztad teljesen.
A HPV hagyományosan ritkán okoz heveny tüneteket, de akkor is csak immunerősítőkkel szokták kezelni, a test maga legyőzi végül.
Férfiakon még annál is ritkábban van olyasmi, e majdnem mind vírushordozók vagyunk.
A gégerák+HPV-re rákeresve az első oldalon jött fel ez:
Ezek szerint 22-szeresére növeli a kockázatot a nyalás.
Miért biztos, hogy a pasijától kapta el?
Férfire nem tudnak HPV-t tesztelni vagyis csak akkor csinálják, ha neki már kiütései vannak.
HPV-t elkaphatsz uszodában is vagy a buszon, nem kell mindig a férfiakra mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!