Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok van valaki aki összejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van valaki aki összejönne egy hipohonderrel?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná azt jelenti, hogy beképzel betegségeket magának. Bár nekem szerintem csak enyhe fokú mert nem az egész életem ebből áll, de van amikor találok magamon valamit, akkor annak utánajárok már kész diagnózissal megyek az orvoshoz. Nem szeretnék olyan dolog miatt meghalni amit ha időben észrevesznek akkor gyógyiható lenne. És emelett egészségcentrikus is vagyok valamilyen szinten, nem cigizek, nem iszok (rendszeresen), nem drogozok, ha időm engedi sportolok.

2016. máj. 21. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Most jövök rá, hogy én is hipohonder vagyok. :D
2016. máj. 21. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyilván súlyos esetben nem, de enyhe mértékben ez ezerszer jobb, mintha valaki az istenért se menne orvoshoz.
2016. máj. 21. 13:16
 3/3 medicopter117 válasza:
Én járnék hipohonderrel mert éppenséggel eü-be járok és letudnám beszélni hogy ez biztos nem betegség nem súlyos stb...
2016. máj. 23. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!