Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok valaha találni egy olyan lányt, aki így összejönne velem?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem az 6 éves lányomat és most arról nem szeretnék beszélni, hogy mi történt a barátnőmmel, mert nem ide tartozik és nagyon hosszú lenne.

Régenben a munkám miatt sokat utaztam, de szüleim a kezdetektől nagyon sok mindneben támogattak, így nincs ellenükre, ha rájuk bíztam. Jelenlegi munkahelyemen jobban érzem magam, nincs az a mindennapos ide-oda utazgatás, számomra kicsit stresszes volt. Most viszont sokkal több időm van a lányomra és arra is, hogy párkapcsolatot teremtsek valakivel. Sajnálatos módon akárhány lány, akit szimpatikusnak találtam és olyan tulajdonságokkal rendelkezett, amik nekem tökéletesek voltak, nem szerettek volna velem nagyon komoly kapcsolatba kerülni.

Néha azért jó lenne, ha lenne mellettem valaki, akivel megértjük egymást és tudunk beszélgetni akármiről és ugyanúgy elfogadja és kedveli a lányomat is.

25/f

2016. aug. 12. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Találhatsz párt, pl olyat akinek ugyan úgy van gyermeke mint neked.

A gyermektelen nők/ férfiak nem mindíg fogadják el ha a párjuknak már van gyereke.

2016. aug. 12. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért ne találhatnál párt? Nem te vagy az egyetlen a világon, akinek egyedülálló létére gyereke van, ez ugye világos?:)
2016. aug. 12. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyerekkel könnyebb nőt fogni, mint pasit. De sok múlik azon, hogy a gyerek hogyan áll a dologhoz. mennyire fogadja el az új párodat.
2016. aug. 12. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Bizony, amit utolsó írt! A kislányt sem ártana szoktatni a gondolathoz, hogy neked új párod lesz. Jó előre fel kell készíteni mindenre, hogy ismerkedni fogsz, hogy ő is meg fog ismerkedni az új pároddal, hogy el fogtok menni hármasban programokra, hogy később együtt fogtok majd élni, hogy esetleg testvére születik majd - és!, hogy mindez nem lesz egyenlő azzal, hogy őt már nem szereted.

Én a helyedben már most, még új pár nélkül kezembe vennék egy rakás szakirodalmat gyermeklélektannal kapcsolatban, és alaposan kitanulmányoznék mindenféle módszert arra vonatkozóan, hogy az ismerkedés, új ember elfogadása a lehető legstresszmentesebben történjen majd, és kellemes időszak legyen, mert ez meg fogja határozni a hármótok későbbi kapcsolatát.

Szerintem semmi akadálya nem lesz az ismerkedésnek.

2016. aug. 12. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet. Nekem sem lenne visszatszító,ha belédszeretek akkor belédszeretek,és aki nem tudja ezt elfogadni,hogy neked igenis van egy lányod az igazából nemis szeretett beléd. 😊
2016. aug. 12. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
17%
Ha gondolod írj nekem:)
2016. aug. 13. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!