Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért csorgatja a nyálát olyan nőkre, akiket sosem kaphatna meg?
Konkrétan az ilyen cikkekre gondolok: [link]
Teljesen nyilvánvaló, hogy a férfiak jelentős részének még csak ilyen kaliberű barátnője sincs, ennek ellenére mégis folyamatosan jelennek meg ilyen "mély dekoltázst villantott" vagy "felrobbant tőle az internet" jellegű cikkek. Szerintem ha valakinek nincs szép barátnője, főleg ha egyáltalán nincs, kifejezetten rossz érzés ilyen nőket látni. Olyan, mintha a sivatagban egy madzagon húznák az orrod előtt a sörösüveget. :D
Teljesen átlagos arca is testre is szerintem.
Miért ne lehetne? Bár a hozzáállás is sokat eldönt.
"szerintem ha valakinek nincs szép barátnője, főleg ha egyáltalán nincs, kifejezetten rossz érzés ilyen nőket látni."
A szépség meg relatív. Te pl ettől is eldobod az agyad, hogy milyen jól néz ki, nekem meg semmit nem mond, kimész az utcára és minden 3-4. nő lekörözi pl.
Szóval akinek barátnője van, az gondolom azért van vele, mert örül neki és boldog vele, jó esetben, nem csak azért, mert ez jutott.
Egyetértek, rossz látni, de muszáj rendszeresen kivernem.
És igen, ennyire is ki tudom verni.
Szerintem az exem ennel azert jobban nezett ki amikor meg egyutt voltunk, de meg talan most, 30-hoz kozeledve is. Semmi extra nincs ebben a sportolonoben, amit Pesten ne latnal 100 meter seta alatt.
Egyebkent az Olimpiat is sokan nezik, akik 10 masodperc alatt nem 100, de meg 60 metert sem birnanak lefutni, rudugrasban eselytelenek, es meg uszni sem tudnak, versenykajakkal meg mar beszallaskor felborulnanak. Gondolom ez is hasonlo lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!