Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti megtudnátok bízni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti megtudnátok bízni ebben a nőben?

Figyelt kérdés
27 éves,többször megcsalta a barátját akivel "kényelemből volt együtt mert gazdag. A srác elhanyagolta minden téren...szexuáisan is nagyon gyengén teljesített. Akikkel megcsalta szerelmes volt beléjük de mégsem jött össze velük mert azok a srácok is aztmondták neki,hogy nemtudnak megbízni benne. Első ránézésre nem gondolná az ember róla,hogy ilyeneket csinált mert nem kihívóan meg ribisen néz ki. De szerintem ez elég gáz,hogy a másik mellett próbálkozik többször. Nem lenne rászorulva ,hogy ezzel a sráccal legyen vannak normális szülei akinél lakhatna. Már már kezdtem én is szerelmes lenni belé amikor véletlen hallottam meg róla az egyik ilyen megcsalását és rákérdeztem és ő bevallott többet is. Most nemtudom mit csináljak a bizalmam gyenge iránta.
2016. aug. 14. 06:59
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha már így indulsz neki, felesleges erőltetni....
2016. aug. 14. 07:13
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Az az igazsag, hogy en is elgondolkodnek...

Minek van vele egyaltalan? Nekem sosem volt szimpatikus ha valaki a meg meglevo kapcsolata alatt kezd el keresgelni, es de plane meg meg is csalja tobbszor, de otthagyni nem akarja csak ha az uj kapcsolat mar tuti... Na neeeem, nekem ilyen biztos nem kellene!

2016. aug. 14. 07:20
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

"27 éves,többször megcsalta a barátját akivel "kényelemből volt együtt mert gazdag..."

Itt nem a bizalom a kérdés, én egyszerűen nem akarnék ilyen nőtől semmit. De magára a kérdésre egyértelműen NEM a válaszom.

2016. aug. 14. 07:46
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Első mondat elég volt, hogy ne tudjak megbízni ebben a lányban.

28F

2016. aug. 14. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Igen, mert lehet te leszel neki az a tökéletes férfi akihez mindig hüséges lesz
2016. aug. 14. 08:47
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Az alapján akarsz dönteni, hogy én mebíznék-e benne?
2016. aug. 14. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Sztem ha már ez a kérdés felmerült benned,nem igazán fogsz tudni megbizni benne. És sztem ő sem fog ezen erőlködni. Neki kéne helyrerakni magát,lehet vmi önbizalomhiánya van belül,amit nem mutat kifelé,és ezt más férfiaktól várja.

Amig magában meg nem találja nem lesz jobb,veled se..

2016. aug. 14. 09:45
 8/8 Noren1989 ***** válasza:
60%

The Winds of Winter-rel egyet értek teljes mértékben.

Erőteljes golddigger szagot érzek amùgy is.

26/F

2016. aug. 14. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!