Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megtudnátok bízni ebben a nőben?
Az az igazsag, hogy en is elgondolkodnek...
Minek van vele egyaltalan? Nekem sosem volt szimpatikus ha valaki a meg meglevo kapcsolata alatt kezd el keresgelni, es de plane meg meg is csalja tobbszor, de otthagyni nem akarja csak ha az uj kapcsolat mar tuti... Na neeeem, nekem ilyen biztos nem kellene!
"27 éves,többször megcsalta a barátját akivel "kényelemből volt együtt mert gazdag..."
Itt nem a bizalom a kérdés, én egyszerűen nem akarnék ilyen nőtől semmit. De magára a kérdésre egyértelműen NEM a válaszom.
Első mondat elég volt, hogy ne tudjak megbízni ebben a lányban.
28F
Sztem ha már ez a kérdés felmerült benned,nem igazán fogsz tudni megbizni benne. És sztem ő sem fog ezen erőlködni. Neki kéne helyrerakni magát,lehet vmi önbizalomhiánya van belül,amit nem mutat kifelé,és ezt más férfiaktól várja.
Amig magában meg nem találja nem lesz jobb,veled se..
The Winds of Winter-rel egyet értek teljes mértékben.
Erőteljes golddigger szagot érzek amùgy is.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!