Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön össze sok férfi olyan nővel akihez nem vonzódik?
Figyelt kérdés
Sok ilyen férfit ismerek akikről tudom hogy nem vonzódik a barátnőjéhez mert pl olyan kövér de azért összejött vele. Nem értem mi lehet ennek az oka.2016. aug. 10. 06:37
21/22 anonim válasza:
19.
Az, hogy a kérdező mit mond...az vagy igaz, vagy nem. Én meg olyan vagyok, hogy azt hiszem el, amit látok..tapasztalok. És még ilyen esettel, hogy a férfi nem vonzódott volna a nőhöz, de azért együtt van vele..még nem hallottam. Az megint más, ha a bombázóból idővel igénytelen bálna lesz... De itt most nem erről volt szó. Hanem már eleve olyannal jönnek össze egyes férfiak, akik nem vonzóak számukra. No, szerintem ilyen nincs. Ha mégis, akkor az a férfi beteg. Perverz. Lelki sérült. Nem tudok jobb magyarázatot erre a jelenségre.
22/22 anonim válasza:
Senki sem mondta, hogy a kapcsolatfüggőség normális dolog lenne. Azért itt is van pár felhasználó, akiknek mindegy lenne, csak lyuk közelébe jussanak már... :-) Persze a stílusuk hagy némi kívánnivalót maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!