Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődnek utánam a férfiak?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok, arcra nem az a kimondott szépség, akiket mutogatnak mindenfele, elég karakteres arcom van, de nem vagyok egy bányarém. Alkatra vékony vagyok, de sportolok is rendszeresen, nőiesen öltözködöm, sminkelek, stb. Egy elég nívós szakon tanulok (amivel egyébként nem fogok jól keresni, hacsak nem megyek külföldre), okosnak is mondanak, bár én nem nagyon tartom annak magam. Kedvesnek is mondanak, sokan fordulnak hozzám segítségért is, szóval a természetem sem lehet annyira taszító. Viszont soha nem szólítanak le a férfiak, maximum néznek. Randim sem tudom mikor volt legutóbb (nem utasítottam vissza senkit, mielőtt valaki meggyanúsítana, nulla próbálkozó közül nehéz is lenne bárkit is), kapcsolatom meg egyáltalán nem. Miért nem érdeklődnek utánam a férfiak, ha se külsőre, se belsőre nem vagyok taszító?2016. aug. 9. 19:35
11/12 anonim válasza:
Sógornőm is így írja le magát, hogy szépen sminkel, meg nőiesen öltözködik. Aztán ezt úgy kell elképzelni, hogy kék szemhéjfestéket használ, de csak úgy odamázolja a felsőszemhéjára, semmi átmenet vagy ilyesmi, ciklámen kabátot vesz föl, cirmos mintás zöld pulóverrel, kék trapéz farmerrel, ami kb a bokájáig ér, fehér sport cipő és kicsi kb. 15 évvel ezelőtti divat szerinti műbőr hátizsák. Ez így egyszerre.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy írni lehet bármit, hogy milyennek tartod magad, meg mit gondolsz mások mit gondolnak, de most mi ezt honnan tudjuk, hogy te élőben milyen vagy kívül-belül? Hát sehogy se tudjuk ezt megmondani így. Az is lehet, hogy csak simán mogorvának tűnsz. De lehet bármi.
12/12 Gábor19... válasza:
Naa azért ezt nehezen hiszem el. Mozdulj ki otthonról többet. Annyi ilyen divatos, tetovált, izmos, magabiztos, határozott macsó járkál az utcán; valamelyiknek csak kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!