Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek fel csinos jó nők társkeresőre? Élőben nem érdeklődnek a férfiak irántuk?
Azért mert párt találni nehéz. Még a jó nőknek is. Míg tanulnak, addig van esélyük, ha megtalálták a párjukat főiskola/egyetemig, jó esélyük van. De ha ennek vége, akkor onnantól már nagyon nehéz.
A barátok általában párban vannak, páros dolgokat csinálnak, esetleg már babáznak.
Munkahelyen nem igazán szerencsés ismerkedni (már ha nem női munkahely, mert akkor esélytelen is)
Szórakozóhelyeken az átlagéletkor megreked a tiniknél, max 25 évnél, és az értelmesebb csajok nem oda járnak.
Utcán pedig (ellentétben a felfogással, hogy még a legcsúnyábbat is 20-30 pasi szólítja le naponta) nem nagyon lehet ismerkedni.
Akkor hol?
Mondják sokan a konditermet és a sportolási lehetőségeket... Én nem tudom... Kondiba nem ismerkedni, hanem kondizni járok. Járok futni, versenyzek is, de egy korombeli pasit sem látok (nőket annál inkább). Ilyen crossfit meg más ffias sportokon meg a pasik pont nem a csajozáson gondolkodnak.
Színházban, moziban: Mégis hogy?
Szóval ezért. Attól, h vlki jó nő, nem biztos, h beképzelt is, vagy hogy neki minden alanyi jogon jár.
Az eddigi válaszolókkal mind egyetértek, ezek szoktak a leggyakoribb okok lenni. +kiegészítve a klasszikussal: "az utcán nem jönnek oda hozzám a pasik..."
26/F
Hihető, ésszerű, és logikus, amit a hármas ír.
De én még nem találkoztam olyan szép nővel, aki ne lett volna pasija, vagy lehetősége a sok jobbnál jobb pasi közül választania.
3-as vagyok. Engem sokan jó nőnek tartanak (én magam átlagosnak, de ez mellékes, sztem nincs nő, aki meg lenne elégedve magával).
Csak magamból indulok ki. Volt olyan, hogy több három évig nem volt senkim. Vidéken élek. Csak az idióta, szexet akarók találnak meg. Meg a budapestiek, akik szerint 45 km nem nagy távolság (persze csak kezdetben, mert beleunnak pár randi után). Így budapestieket már alapjáraton kiszűröm. Munkahelyem női munkahely. Elég társasági lény is vagyok, de szórakozóhelyekre és kocsmákba nem járok, legfeljebb kávézókba a barátnőkkel.
Szóval eléggé nehéz ez a dolog...
Én jelenleg csak beszélgetni vagyok fent ilyen oldalon, és ezt ki is írtam, de persze semmi jónak nem vagyok elrontója, de nem a társkeresés az elsődleges célom. Különben mostanában kevés az olyan szabadidőm, amikor el tudnék járni valahova és nem vagyok hullafáradt, meg nem is nagyon van társaságom kimozdulni, mert a barátaim messzebb élnek, nem egyforma az időbeosztásunk, így nehéz valami közös programot összehozni.
Egyébként vicces az oldal, ahol fent vagyok, mert kiírják, hogy üzenetet kaptam, ránézek az üzenetek oldalamra, és semmi... hm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!