Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődnek utánam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődnek utánam a férfiak?

Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok, arcra nem az a kimondott szépség, akiket mutogatnak mindenfele, elég karakteres arcom van, de nem vagyok egy bányarém. Alkatra vékony vagyok, de sportolok is rendszeresen, nőiesen öltözködöm, sminkelek, stb. Egy elég nívós szakon tanulok (amivel egyébként nem fogok jól keresni, hacsak nem megyek külföldre), okosnak is mondanak, bár én nem nagyon tartom annak magam. Kedvesnek is mondanak, sokan fordulnak hozzám segítségért is, szóval a természetem sem lehet annyira taszító. Viszont soha nem szólítanak le a férfiak, maximum néznek. Randim sem tudom mikor volt legutóbb (nem utasítottam vissza senkit, mielőtt valaki meggyanúsítana, nulla próbálkozó közül nehéz is lenne bárkit is), kapcsolatom meg egyáltalán nem. Miért nem érdeklődnek utánam a férfiak, ha se külsőre, se belsőre nem vagyok taszító?
2016. aug. 9. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Legyél mosolygósabb, nyitottabb, és ha tetszik egy srác, akkor próbálj jeleket küldeni :) 23/F
2016. aug. 9. 19:37
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

miért nem te teszed meg a kezdő lépést?

ez nem úgy működik, mint a mesékben, hogy majd jön a herceg...

a legtöbb kapcsolat barátságként vagy kollegiális kapcsoltként indul: csoporttársak, munkatársak, lakótársak, elindul egy együttműködés vagy emberi érdeklődés, és ez fordul át később vonzalommá, ha egyáltalán...

továbbá nem kell erre rágörcsölni, éld az életedet, de ne minden pasira úgy tekints mint potenciális partnerre, mert az feszélyezetté és manírossá tehet.

ha adódik lehetőség, élj vele, teremts alkalmat arra, hogy közelebb kerüljenek hozzád.

amúgy meg tojj az egészre, nem akkora dolog, csak neked, hogy még nem volt.

majd ha lesz, majd a párkapcsolati és együttélési problémák topicokba írhatod, hogy valójában mennyi nyűggel és kompromisszummal, csalódással és kiábrándulással jár egy kapcsolat.

te most még csak a jó oldalát látod, várod... mint a mesékben, sorry.

2016. aug. 9. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Hát... ne haragudj, de az ehhez hasonló kérdéseket akkora kamunak gondolom, mint ide az Androméda-galaxis. Nem tudok erre mit mondani; olyan nincs, hogy egy nőt ne környékezne meg egy időben minimum 2-3 tróger. Szerintem te a "férfi" jelzőt a csúcsszuper übermacsó szuperterminátorokra használod, a többit meg csicseriborsónak tartod. Az most egy dolog, hogy a hozzám hasonló, előítéletes pasasok kerülik a bombázókat a korábbi rossza tapasztalatok alapján, viszont elképzelhetetlennek tartom, hogy a nőcsábász hülyegyerekek ne környékeznének téged a nagy számok törvénye alapján. Az itteni nők folyton arról panaszkodnak, hogy boldog, boldogtalan bepróbálkozik náluk, tehát egymásnak ellentmondó kijelentéseket tesznek azok a nők, akik szinte pöccre ugyanúgy néznek ki külsőleg, ugyanolyan magatartásformát tanúsítanak. (Mindezen állításaim érvényét vesztik, ha a Marson élsz.)
2016. aug. 9. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nem öltözöm nőiesen és nem sminkelek, alkatra sem vagyok vékony (pont a veszélyes zónában egyensúlyozom), kimondottan szépnek sem gondolom magam. Ettől függetlenül gyakran megnéznek, gondolom ha nem élnék boldog kapcsolatban, akkor simán összejöhetne a randi a buszról leszállva is.

Mondjuk az tény, hogy az egóm nincs a fellegekben és nívós szakon sem tanulok, a mozdulataim és arckifejezésem természetes. Lehet, hogy azt sugárzod magadról amit kapsz? Hozzád merhetnének szólni?

Mik azok a szituk, ahol elkerülést észlelsz, hol próbálkozol?

2016. aug. 9. 19:57
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
30%

Sorba állunk az ilyen nőkért!

26/F

2016. aug. 9. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Érdeklődnek, le is szólítanak, csak te nem veszel róluk tudomást, mert nem néznek ki elég jól.
2016. aug. 9. 20:17
 7/12 fru_ ***** válasza:

#3, a "szopol borért" nem valószínű, hogy az érdeklődés kategóriába tartozik. Meg az utcai random leszólítás sem.

Nekem is volt ilyen csoporttársam, végtelenül hálás vagyok a sok segítségéért, de talán azért, mert mindenkivel tök egyformán volt kedves, egyszerűen nem vetődött fel bennem, hogy örülne bármilyen kezdeményezésnek.

Neked tetszik valaki, vagy csak úgy gondolod, hogy majd rád talál?

2016. aug. 9. 22:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez megint az a tipikus női felfogás, hogy azt hiszitek, ez önmagában véve elég. Valószínűleg ugyanúgy nem elég, mint ahogyan ti sem gerjedtek rá egy kedves, odafigyelő srácra, mert önmagában véve ez is kevés ahhoz, hogy ebből szexuális vonzalom és jó kapcsolat alakuljon ki. Ha a kémia nem működik, nem izgató valaki számára egy nő, akkor lehet akármilyen okos, kedves, már tuti bukó az egész, mert mint nő nem érdekli a férfiakat. Lehet, hogy nem mutatsz elég nyitottságot, vagy azt gondolják, csak haverkodsz, nem sugárzik belőled az a fajta nőiesség, ami olyan igazán nőcissé és izgatóvá tenne. Mivel nem ismerlek, és nem tudok rólad semmit, ez csak egy tipp, de rendszerint ez szokott lenni az oka annak, hogy valakire nem néznek nőként, "csak" haverként.
2016. aug. 9. 23:04
 9/12 anonim ***** válasza:
49%

Egyébként - és nem akarok elitistának tűnni, pont egy tanár-szerelő házasságból születtem - minél kvalifikáltabb valaki, annál nehezebb a párkeresés. Nyilván van millió ellenkező nemű ember, akivel mondjuk egy korosztályban is vagy, és mondjuk ennek a harmadához vonzódhatnál fizikálisan, viszont, ha nem intellektuális partner, egyszerűen nincs értelme kezdenetek egymással. És itt nem diplomáról beszélek; egyszerűen van az a stílus, érdeklődés vagy műveltség, ami nehezebben találja meg a párját.

Egyébként persze, rám is nyomult a kilenc évvel idősebb munkatársam, aki abban se volt biztos, hogy nagykorú vagyok-e, és ma is jól hozzám nyomta a férfiasságát egy csávó a négyeshatoson, miközben a combomat simogatta, és beszélni kezdett hozzám, de engedjétek már meg, hogy ezt ne vegyem komoly férfi érdeklődésnek. :D

2016. aug. 9. 23:34
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Privátba írj ha gondolod. Szívesen segítek és beszélgetek :)
2016. aug. 9. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!