Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki ilyet ír privátban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyet ír privátban, hogy "Halj meg", annak mi játszódik le a fejében?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába tettem a kérdést, mert ide írtam a tegnapi nap folyamán, tehát itt idegesítette fel valami az illetőt, és a párkapcsolatok témájával függhet össze.

Ezt kaptam privátban. Nincs semmi körítés hozzá, mert annyi esze nem volt a küldőnek, hogy közölje, melyik kérdés vagy válasz idegesítette fel. nem sértődtem meg, visszaírtam, hogy a kérést nem tudom teljesíteni, csak elgondolkodtam, hogy vajon aki ilyet ír, annak mi játszódik le a fejében? Meg aki ilyeneket kommentel az interneten, hogy "halj meg rákban" és társai.

2016. aug. 9. 12:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igazatok van, és mindenkinek ment a zöld kéz. Ez a privát most azért érte el jobban az ingerküszöbömet, mert máskor ott van, hogy melyik kérdéstől, vagy melyik válaszomtól jön az illető, de itt semmi ilyen nem volt. Ilyet egyáltalán hogy tud küldeni? Ráadásul neve alapján (ami végül is kapu is lehet) lány volt, és én is nő vagyok. Elsőnek igaza van, ez nagy probléma. Nem arról van szó, hogy engem sért, hanem ijesztőnek találom, hogy sokak szerint ezzel nincs baj. Nem rátok gondolok, hanem volt már többször, hogy ilyesmiről beszéltem az ismerőseimmel, és csak annyi választ kaptam, hogy welcome to the internet. Ez így nem oké szerintem. Most kíváncsi lettem, megnézem, miket írnak facebookon ilyen csoportokban.
2016. aug. 9. 18:42
 12/26 A kérdező kommentje:
Ja, a 6-os válasza megmosolyogtatott, külön köszönöm.
2016. aug. 9. 18:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

nemtom, sértegetéssel el akarnak érni vmit.

mit? nyilván ők sem tudják.

egy normális ember, aki tartja magát, nem sérteget.

a luzérek meg azért csinálják mert ez a szintjük, jobbat nem is tudnak.

2016. aug. 9. 19:54
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. aug. 9. 19:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Annyira senki... és ezt tudja is. soha az életben senki nem veszi emberszámba, és akkor itt a nagy lehetőség. Névtelenül, hátulról, de beszólhat valakinek!

És nem kell ilyen kínos dolgokat, hogy a szemébe nézzen, vagy indokoljon valamit... s semmi, csak mehet, ami a lelkében van.

2016. aug. 10. 07:40
 16/26 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, köszi.
2016. aug. 10. 11:32
 17/26 anonim ***** válasza:

Hát ez van... az egy romantikus dolog, hogy az emberiség fejlődik, és a modern technikák ezt segítik.

A bunkóknak épp úgy nagyobb teret adnak, mint az értelmesnek, és "Magyarországon az egy főre eső bunkók száma két fő" (Hofi). De nem 2, 20, vagy inkább 200...

Ez egy faces zárt csoportból van, alapvetően politika témája, a felvetés meg az volt, hogy az Európai Bizottság nem lépi-e túl a hatáskörét...

Na most ez mi? (de legalább névvel, arccal)

"Ezekre a ..hülye meg barmok, nem sértő kifejezés.. Talán még tetszik is nekik.... Bár szerintem, kitömve jobban mutatnának..."

2016. aug. 10. 12:40
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát, az emberiség nem változik szerintem csak az eszközök mások.
2016. aug. 10. 17:14
 19/26 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...Vannak új fejlemények tegnap óta? Elfogytak a mocskolódó privik?
2016. aug. 10. 17:16
 20/26 A kérdező kommentje:
Azóta nem jött több. :) Nem is válaszolt.
2016. aug. 10. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!