Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ilyet ír privátban, hogy "Halj meg", annak mi játszódik le a fejében?
Azért ebbe a kategóriába tettem a kérdést, mert ide írtam a tegnapi nap folyamán, tehát itt idegesítette fel valami az illetőt, és a párkapcsolatok témájával függhet össze.
Ezt kaptam privátban. Nincs semmi körítés hozzá, mert annyi esze nem volt a küldőnek, hogy közölje, melyik kérdés vagy válasz idegesítette fel. nem sértődtem meg, visszaírtam, hogy a kérést nem tudom teljesíteni, csak elgondolkodtam, hogy vajon aki ilyet ír, annak mi játszódik le a fejében? Meg aki ilyeneket kommentel az interneten, hogy "halj meg rákban" és társai.
nemtom, sértegetéssel el akarnak érni vmit.
mit? nyilván ők sem tudják.
egy normális ember, aki tartja magát, nem sérteget.
a luzérek meg azért csinálják mert ez a szintjük, jobbat nem is tudnak.
Annyira senki... és ezt tudja is. soha az életben senki nem veszi emberszámba, és akkor itt a nagy lehetőség. Névtelenül, hátulról, de beszólhat valakinek!
És nem kell ilyen kínos dolgokat, hogy a szemébe nézzen, vagy indokoljon valamit... s semmi, csak mehet, ami a lelkében van.
Hát ez van... az egy romantikus dolog, hogy az emberiség fejlődik, és a modern technikák ezt segítik.
A bunkóknak épp úgy nagyobb teret adnak, mint az értelmesnek, és "Magyarországon az egy főre eső bunkók száma két fő" (Hofi). De nem 2, 20, vagy inkább 200...
Ez egy faces zárt csoportból van, alapvetően politika témája, a felvetés meg az volt, hogy az Európai Bizottság nem lépi-e túl a hatáskörét...
Na most ez mi? (de legalább névvel, arccal)
"Ezekre a ..hülye meg barmok, nem sértő kifejezés.. Talán még tetszik is nekik.... Bár szerintem, kitömve jobban mutatnának..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!