Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki ilyet ír privátban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyet ír privátban, hogy "Halj meg", annak mi játszódik le a fejében?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába tettem a kérdést, mert ide írtam a tegnapi nap folyamán, tehát itt idegesítette fel valami az illetőt, és a párkapcsolatok témájával függhet össze.

Ezt kaptam privátban. Nincs semmi körítés hozzá, mert annyi esze nem volt a küldőnek, hogy közölje, melyik kérdés vagy válasz idegesítette fel. nem sértődtem meg, visszaírtam, hogy a kérést nem tudom teljesíteni, csak elgondolkodtam, hogy vajon aki ilyet ír, annak mi játszódik le a fejében? Meg aki ilyeneket kommentel az interneten, hogy "halj meg rákban" és társai.

2016. aug. 9. 12:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%

Mi játszódik le a fejében? Megkockáztatom hogy semmi. Számomra félelmetes hogy milyen emberek élnek a világban. Ezekre nem elég az egyszerű unintelligens jelző.

Aki akar az pl nyugodtan nézzen be facebookon egy jelölj lájkolj ismerkedj csoportba. Csak olvassa el a kommenteket egy szép lány (ami valszeg kamu kép) képe alatt. És most lehet ezen nevetni vagy lekezelni, de ez igenis egy olyan társadalmi probléma amivel sürgősen foglalkozni kellene.

2016. aug. 9. 12:46
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ilyen "szerelmes leveleket" már én is kaptam, biztos olyat írtál, ami miatt sikertelen lenne nálad a kis drága, és megszokta, hogy anyuci mindenért megsimogatja a buksiját, csak épp az életben másoktól ezt nem kapja meg felnőttként...

(És akkor most jöhetnek a hasonló szívhez szóló privátok...)

2016. aug. 9. 12:48
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen fejben nem játszódik le semmi, hiszen nincs is benne semmi.Ez Csak egy primitív lény.
2016. aug. 9. 12:52
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha névvel írnál, napi szinten kapnál ilyeneket. :D
2016. aug. 9. 12:56
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam ilyet, biztos csak egy troll.
2016. aug. 9. 13:17
 6/26 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
G-cifoltos nadrágban ül az anyja nyakán és a morzsás billentyűzetén úgy írta ezt le, hogy előtte a chips-port a nadrágjába törölte :D Nem kell magadra venni.
2016. aug. 9. 14:20
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
valami számítógépes háborús játék
2016. aug. 9. 14:57
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmi meglepő nincs rajta, én is kaptam már hasonlót privátban, amikor belegázoltam valakinek a lelki világába azzal, hogy a válaszára reagáltam azzal, hogy aki a nő részéről látható érdektelenség ellenére a végletekig udvarol neki, az nem egy kitartó férfi, hanem egy papucsjelölt lesz.

És csak emiatt privátot írt, emlegette a családtagjaimat különböző szövegkörnyezetben, majd leírta, hogy fogalmam sincs az udvarlásról, nekem sose volt nőm és szűz leszek örökre. Ő nyilván jobban tudja nálam, hogy voltam-e már bárkivel is. :D Szerintem nem érdemes velük foglalkozni, mulatságos nézni, ahogyan vergődnek. Biztosan a sok kudarc után elborult az agyuk, de az is lehet, hogy szimplán mentális bajaik vannak. Vagy mindkettő.

2016. aug. 9. 16:31
 9/26 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Hű...Hogy én milyen priviket szoktam kapni időnként mindenféle szánalmas lúzer,meg nők témájában minden jel szerint sikertelen balfék klavijátol,ne tudjátok meg...De nem kell az ilyenekkel foglalkozni...Meg a "lelkivilágukat" boncolgatni...Törlés-tiltás kapásbol,aztán többet szót se róluk...Mert még annyit se érnek az ilyenek...
2016. aug. 9. 16:45
 10/26 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy a kérdésem megihlette azt a válaszolót, akitől azt kaptam privátban, hogy szopjak f..szt.
2016. aug. 9. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!