Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért kell tökéletesn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért kell tökéletesnek lenniük a férfiak számára?

Figyelt kérdés
Mindig is azt szerettem volna, hogy ha valakit úgy igazán érdeklek, és őszintén szeret, elfogad. Csak hogy a férfiak többsége nálam csak a szexre hajt, nem tudom miért, pedig tisztességes lány vagyok. Ha nem fekszek le velük nagyon hamar, akkor tovább állnak. Nem tudom más lányoknak hogyan sikerül már azt is elérnie hogy feleségül vegyék. Tőlem még kapcsolatot sem akarnak. Ezért is még szűz vagyok sajnos. Továbbá azt is bírom amikor a férfiak a társkeresőn kiírják kikötésként hogy a partnerük nemi szerve legyen csupasz. Miért ha amúgy fazonírozott, akkor mi bajuk van vele?
2016. aug. 8. 06:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%

1. Ha egy pasi azzal nyit, hogy milyen legyen a puncid, akkor tiltsd le, mert csak puncit keres, nem téged. Ne pazarolj rá időt.

2. A szex nem valami misztikus, földön túli dolog, az élet része. Ha túl sokáig túráztatod a pasikat, elkönyvelik, hogy kéreted magad, de nem akarsz semmit, és otthagynak. Főleg, ha elmúltál 20, és nem kötöd az orrukra, hogy szűz vagy még.

3. Attól, hogy lefekszel valakivel, még az ismerkedés folytatódik tovább. Nem kell úgy tekinteni rá, hogy most valami bűnös, elítélendő dolgot tettél, hogy odadobtad magad, kihasznált, stb. De csak akkor szeretkezz valakivel, ha te akarod, amikor te kívánod, úgy hogy neked is jó legyen. Elvégre a szex jó. Aki utána lekoccol, azzal ne foglalkozz. Kiderült, hogy nem ugyanazt akarjátok, és jobb is ha vége.

4. Attól, hogy valakivel lefekszel, még nem rontasz el semmit, és nem azt jelenti, hogy többé nem keres. Pl. engem mindig kerestek a pasik utána is, sőt nem egyszer volt úgy, hogy én semmi komolyat nem akartam, csak szexet, ők meg kapcsolatot akartak. Pedig nagyon-nagyon távol állok a bombázótól, tehát biztos, hogy nem a külsőm miatt. :)

A férjhez menés pedig nem cél, hanem következmény. Nem éri el az ember sehogy, illetve nem szánt szándékkal akartam a férjem behálózni, egyszerűen ő érezte úgy, hogy én vagyok a megfelelő nő, és megkérte a kezem. Mellesleg vele is úgy kezdtem kapcsolatba, hogy egy kis könnyed szórakozás, esetleg szex, de semmi komolyat nem akarok tőle. Aztán két után valahogy a nyakamon maradt. :)

A görcsös "férjhezmehetnék" meg az "én tisztességes lány vagyok" inkább riasztó a legtöbb pasi számára.

Attól, hogy egy-két szexpartnert kipróbálsz, mielőtt férjhez mész, nem leszel tisztességtelen.

A pasik meg úgy vannak kalibrálva, hogy aki hagyja magát, azt megdugják, és tesztelgessék, hogy kit lehet, kit nem. Mindenki azzal fog indítani, hogy megpróbál első randin ágyba vinni, de legalább is letesztel, hogy meddig mehet el. Ez téged nem kötelez semmire, nem kell vele lefeküdni. De azért az nem árt, ha érzi, hogy van szexuális vonzalom, hogy te is szeretnéd, csak ugye nem elsőre... De ha csak duzzogsz, hogy te nem olyan lány vagy, és minek néz, akkor elmegy a kedve tőled, mert úgyse lesz belőle soha semmi. Szóval jó megtalálni azt a pontot, mikor azért mégis érdemes ágyba bújni.

Elvégre neked is fontos (még ha most nem is így gondolod), hogy ne pazarold olyanra az időd, akivel a szex pocsék lesz.

2016. aug. 8. 11:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem kell annak lenniük. Ezt csak idióta, szoknyapecér, élvhajhász pasik várják el. Direkt pasiknak hívtam őket. A férfiak mások. Még nem találkoztál igazi férfival, ez a helyzet. Majd fogsz, de ha addig is ráhúzod az egész nemre a negatív tapasztalataid következményéből fakadó általánosításaidat, akkor miért reméled, hogy valaki szeretni és tisztelni fog? Egy igazi férfi megriad attól, ha egy nő folyton panaszkodik, hogy milyen gyökerek a pasik, mert ezzel nyomás alá helyezed őt, hogy mások hülyeségei miatt neki kell extrán teljesítenie. Szedd le ezt a nyomást a férfiakról! A társkeresőket meg felejtsd el, ha normális, nyugodt életet szeretnél.
2016. aug. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!