Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak vissza a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza a jó nők a társkeresőn, amikor igaz, nagyon el vagyok hízva és nem vagyok egy Adonisz, de nagyon jó kis kedveske kezdő leveleket írok a hölgyeknek?

Figyelt kérdés

Felmentem egy társkeresőre és elő is fizettem a legmagasabb kategóriára, így ki is vagyok emelve. Nem írtam, mert reménykedtem hogy a nők fognak majd írni a kiemelésem miatt, de egy hónap alatt csak egy levél jött :(((

Ezért elkezdtem én írni a csinos jó nőkre, de semmi...pedig megfogalmaztam egy tök szép levelet, amiben leírtam hogy nagyon tetszik a szemed, meg nagyon aranyos a profil képed és ismerkedni szeretnék veled, de semmi választ nem kaptam. 34 éves vagyok már jó lenne egy kis fiatal csinos feleség, aki gyerekeim anyja lehetne.

2016. aug. 7. 12:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Igen, ha rohanok, és nem érek rá leállni... :-D
2016. aug. 7. 14:02
 22/25 anonim ***** válasza:
16%

Oké, részemről hagyjuk a témát.

Szép napot mindenkinek!

2016. aug. 7. 14:03
 23/25 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 18-as!

A válaszod még nekem jött, de egyetértek az utánam szólóval is. Én sem feltétlenül állok szóba minden jött-menttel az utcán, ez van, lehet ismét tajparasztozni. Kicsi gyerek kortól belenevelik mindenkibe, hogy ne álljon szóba idegenekkel, ilyen a mi kultúránk. Megjegyzem én ennek ellenére is túl hamar bizalmamba fogadom az embereket, de ez már az én naivitásom.

Egy nő főleg ne álljon szóba csak úgy bárkivel!

Én tudom milyen vagyok, a hozzám közelállók tudják milyenek, szerintem nagyon ritkán bántok meg bárkit is, úgyhogy részemről ennyit erről.

A nyugalom a hosszú élet titka, így neked is csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne idegesítsd magadat fölöslegesen, rólam meg azt gondolsz amit akarsz! :)

2016. aug. 7. 14:38
 24/25 anonim ***** válasza:
6%
Rendben: tajparaszt vagy
2016. aug. 7. 14:39
 25/25 Ilike39 válasza:
Ha senki nem jelentkezett kedves kérdező,honnan tudod, hogy a nőknek bejön a macis külső? Ugy-e hogy kamu a kérdés!
2016. aug. 7. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!