Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza a jó nők a társkeresőn, amikor igaz, nagyon el vagyok hízva és nem vagyok egy Adonisz, de nagyon jó kis kedveske kezdő leveleket írok a hölgyeknek?
Felmentem egy társkeresőre és elő is fizettem a legmagasabb kategóriára, így ki is vagyok emelve. Nem írtam, mert reménykedtem hogy a nők fognak majd írni a kiemelésem miatt, de egy hónap alatt csak egy levél jött :(((
Ezért elkezdtem én írni a csinos jó nőkre, de semmi...pedig megfogalmaztam egy tök szép levelet, amiben leírtam hogy nagyon tetszik a szemed, meg nagyon aranyos a profil képed és ismerkedni szeretnék veled, de semmi választ nem kaptam. 34 éves vagyok már jó lenne egy kis fiatal csinos feleség, aki gyerekeim anyja lehetne.
Oké, részemről hagyjuk a témát.
Szép napot mindenkinek!
Kedves 18-as!
A válaszod még nekem jött, de egyetértek az utánam szólóval is. Én sem feltétlenül állok szóba minden jött-menttel az utcán, ez van, lehet ismét tajparasztozni. Kicsi gyerek kortól belenevelik mindenkibe, hogy ne álljon szóba idegenekkel, ilyen a mi kultúránk. Megjegyzem én ennek ellenére is túl hamar bizalmamba fogadom az embereket, de ez már az én naivitásom.
Egy nő főleg ne álljon szóba csak úgy bárkivel!
Én tudom milyen vagyok, a hozzám közelállók tudják milyenek, szerintem nagyon ritkán bántok meg bárkit is, úgyhogy részemről ennyit erről.
A nyugalom a hosszú élet titka, így neked is csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne idegesítsd magadat fölöslegesen, rólam meg azt gondolsz amit akarsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!