Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza a jó nők a társkeresőn, amikor igaz, nagyon el vagyok hízva és nem vagyok egy Adonisz, de nagyon jó kis kedveske kezdő leveleket írok a hölgyeknek?
Felmentem egy társkeresőre és elő is fizettem a legmagasabb kategóriára, így ki is vagyok emelve. Nem írtam, mert reménykedtem hogy a nők fognak majd írni a kiemelésem miatt, de egy hónap alatt csak egy levél jött :(((
Ezért elkezdtem én írni a csinos jó nőkre, de semmi...pedig megfogalmaztam egy tök szép levelet, amiben leírtam hogy nagyon tetszik a szemed, meg nagyon aranyos a profil képed és ismerkedni szeretnék veled, de semmi választ nem kaptam. 34 éves vagyok már jó lenne egy kis fiatal csinos feleség, aki gyerekeim anyja lehetne.
6-os
"Nagyon nehéz mindenkinek legalább annyit válaszolni, hogy bocs, de nem."
Miért is?
Te hogy engedheted meg magadnak, hogy ekkora taj paraszt légy?
Nem azért mentél fel, hogy írjanak?
Akkor vedd a qrva fáradtságot és írj neki, mintha nem tekintenéd magad felsőbbrendűnek, picha!
"még szerencse hogy a nőknek bejön macis külső"
Nem te vagy az véletlenül, aki nem is annyira régen ilyen szandálzoknis öltözködős kérdéseket írt ki? :DD
Kedves 11-es!
Lehet p*csázni, meg akármit is mondani rám, de bármilyen hihetetlen VAN ÉLETEM!!
Dolgozok, vannak barátaim, nagyon kevés időt töltök otthon és mégkevesebbet a netes társkereső oldalakon. Amikor heti 1-2 alkalommal elé keveredtem, akkor bizony volt, hogy 100 levél is várt. Ezek mindegyikét elolvasni is hihetetlenül időörlő, hát még megnézni, végigolvasni mindenki adatlapját és válaszolni is mindenkinek szépen.
Önző vagyok, aláírom, de mindig azoknak válaszoltam először, EGYEDI levelet, nem sablont, akik megfogtak valamiért, a többieket pedig a végére hagytam és igen, sokszor már nem volt energiám az elutasító válaszokra.
Mint említettem az is sokszor előfordult, hogy az elutasító válaszra anyázás jött válaszul, pedig semmit nem tartalmazott, csak hogy sajnálom és valószínű nem őt keresem. Mert mi az hogy nem? Nem tudom mit veszítek, egy szemétláda vagyok, hogy ezt így kimondom... Akkor minek vesztegessem az időmet ezekre a válaszokra, ha csak mocskolódást kapok vissza? (ami ismételten nem létező fölös energiákat emészt fel)
Te mentegesd magad, ha szeretnéd, ettől még nem leszel kevésbé féreg.
"Ezek mindegyikét elolvasni is hihetetlenül időörlő"
Akkor szedd le magad!
Ha nem tudsz szarni a nyilvános WC-n, akkor felállsz és elmész és nem foglalod a helyet mások előtt. Ennyi korrektség csak születik mér az emberrel, nem?
Senki nem követeli tőled, hogy fájdalmas gépelésbe kezdj a fáradt ujjizületeiddel, ah nem akarsz, de ha már feltolted a képed egy társkeresőre azzal, hogy ARJ NEKEM, akkor ordas nagy pofátlanáság nem válaszolni annak, aki ír.
De tudod mit, legyen igazad, nem kell válszolnod, viszont akkor légy korrekt és írd a lapodra, hogy nem fogsz valószínűleg válaszolni, ennek tükrében döntsenek a kedves jelentkezők.
Ja, hogy így már fájna hogy nem jön a sok levél?
Nyugo, tudom, hogy erre nem fogsz válaszolni :)
"anyázás jött válaszul, pedig semmit nem tartalmazott, csak hogy sajnálom és valószínű nem őt keresem. Mert mi az hogy nem? Nem tudom mit veszítek, egy szemétláda vagyok, hogy ezt így kimondom... Akkor minek vesztegessem az időmet ezekre a válaszokra, ha csak mocskolódást kapok vissza? "
Ez a kedvenc érvem. Szóval ha ír neked valaki egy mocskolódást, akkor azonnal felhatalmazva érzed magad bármilyen saját mocsokságra, de te már mindenkivel szemben. Éljen az általánosítás!
Szinte látom magam előtt ahogy izgulsz, hogy jön-e az első mocskolódás, hogy végre nyugodt lélekkel ne válaszolj senkinek soha többé...
Végezetül nagyon szeretném, ha a rendszer a hozzád hasonló felhasználókat megjelölné, hogy a jóérzésű és normális férfiak egy mozdulattal kiszűrhessék egyszer és mindenkorra a fajtádat. Akkor volna értelme a netes társkeresőknek.
Nem tudom miért háborodsz fel ezen ennyire, én is írtam már úgy férfira, hogy nem kaptam választ. Az is egy válasz, ha nincs válasz. Aki régebb óta interneten ismerkedik, az ezt tudja, elfogadja és nem háborog.
Mint említettem lehetek gerinctelen tetű féreg, ha alázó levelet kaptam, arra sem válaszoltam sosem, mert nem vagyok hajlandó átvenni ezt a stílust, ahogy a te stílusodat sem.
Ki elől foglalom a helyet?
Kaptál valaha regisztrációkor olyan válaszüzenetet, hogy nem regisztrálhatsz, mert túl sokan vannak az oldalon? Vagy bejelentkezésnél? Hagyjuk már... Aki akar az ír, aki nem az nem. Akinek akarok írok, akinek nem, annak nem. Semmi nem kötelező, ilyen ez a mai, főleg netes világ. Aki nem fogadja el, az maximum saját magát teszi tönkre a túlfeszüléssel.
Sehol nincs szabályzatba foglalva, hogy nekem kötelező mindenkinek válaszolni. Ha élőben ismerkedek sem kötelező mindenki felé nyitnom, avagy elfogadnom a közeledését.
Azt javaslom egy kicsit lazulj le! :)
Mellesleg megjegyzem, megvagytok mentve a magamfajta köcsögféléktől, ugyanis én kb. féléve töröltem magam minden oldalról.
Ezt komolyan örömmel hallom.
Végezetül annyit erre: "Ha élőben ismerkedek sem kötelező mindenki felé nyitnom, avagy elfogadnom a közeledését.", hogy de. Szoktál oylat csinálni, hogy valaki rád köszön, megszólít, te meg ignorálod, mintha valami aszfaltra tévedt podró lenne?
Ugye hogy nem.
Te csak azért hiszed, hogy megteheted a parasztságot, mert nem kell félni a retorzióktól. Névtelenül, arctalanul jön ki a valódi éned, ezt jó jegyezd meg.
Mindennél többet árul el egy emberről, hogy hogyan bánik azokkal, akikkel nem kell jól bánnia...
Szép napot
Akkor másként teszem fel.
Ha odament hozzád valaha egy kamu dohánygyűjtő, utána feljogosítva érezted magadat, hogy soha többé senkinek ne köszönj, ne válaszolj, emberszámba se vedd(kivéve ha elég jól nézett ki, persze...)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!