Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha csupán ennyi a gondom a pasikkal, de ez nagy gond?
Ez a kép tökéletesen kifejezi, hogy mit hiányolok a férfiakból. Szó szerint egy kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen sráccal beszélgettem eddig, de a lányok között is elég ritka.
Én egyébként nem tartom magamat felsőbbrendűnek emiatt, csupán az olyan pasik, akik nem ilyenek, azok számomra szörnyen unalmasak, nem tudnak érdekelni, nincs velük miről beszélgetni, és enélkül meg nem kezdek párkapcsolatot többször senkivel. Mert már kitapasztaltam, hogy a jó szex számomra édeskevés.
Akivel most ismerkedek, ő ilyennek tűnik, csak elég zárkózott, és ez sem valami jó. :S
Én lennék ufó, vagy tényleg kevés az ilyen ember?
kíváncsi lennék azért, hogy ezek az arrogáns válaszolók, akiknél a nők az első kérdésnél besülnek egy témánál, mennyire intelligensek valójában... mert persze válaszokból mindig az derül ki, hogy ők igazi tudósok, csak sehol nem találnak hozzájuk méltó partnert. ha ennyi intelligens ember lenne az országban, már nem itt tartanánk. :D
férfiak és nők nagy része ugyanolyan szutyok, csak mutogatnak a másikra.
sok sikert a kereséshez. :D
"férfiak és nők nagy része ugyanolyan szutyok, csak mutogatnak a másikra. "
Nem egészen, csak azokkal a férfiakkal szóba sem állsz, akik nem a szellemileg szutyok kategóriát képviselik, mert ők maximum a barátzónád szélére kerülnek
"Akivel most ismerkedek, ő ilyennek tűnik, csak elég zárkózott, és ez sem valami jó. :S"
Drága kenyér... te komolyan azt hiszed, hogy a sült galamb majd csak úgy az öledbe pottyan?
T'od az nagyon nem úgy van ám, hogy az ember akkor mélytengeri mesedélutánt tart minden arrajárónak, mert hát egyrészt egy bizonyos szint fölött az nekik "kínai", másrészt meg az ember nem feltétlenül nárcisztikus magamutogató.
Szóval tessék megküzdeni azért a mélységért, mert
Ingyen
Kincs
Nincsen.
Hasonlóan gondolom én is DE!
Elköltöztem és itt csak ismerősök vannak, velük nem mutatkoznék egy baráti társaságban mivel jórészt csak munkatársak. Egyedül semmi kedvem ki menni a városba "céltalanul" sétálgatni. Még régebben olvastam a lányok egy egyedül üldögélő vagy akármit csináló srácról egy bárban mondjuk egyből negatív gondolatuk támad mert nincs társaságban.
Nincs vállalható kép rólam, így neten esélytelen a dolog. Pláne, hogy személyesen lehet szerintem legalábbis ezekről a témákról beszélgetni igazán nem chatelgetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!