Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha csupán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha csupán ennyi a gondom a pasikkal, de ez nagy gond?

Figyelt kérdés

Ez a kép tökéletesen kifejezi, hogy mit hiányolok a férfiakból. Szó szerint egy kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen sráccal beszélgettem eddig, de a lányok között is elég ritka.

Én egyébként nem tartom magamat felsőbbrendűnek emiatt, csupán az olyan pasik, akik nem ilyenek, azok számomra szörnyen unalmasak, nem tudnak érdekelni, nincs velük miről beszélgetni, és enélkül meg nem kezdek párkapcsolatot többször senkivel. Mert már kitapasztaltam, hogy a jó szex számomra édeskevés.

Akivel most ismerkedek, ő ilyennek tűnik, csak elég zárkózott, és ez sem valami jó. :S

Én lennék ufó, vagy tényleg kevés az ilyen ember?

[link]

2016. aug. 6. 21:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
jó fajtán full idióta, nem tinis full idióta :)
2016. aug. 6. 21:58
 12/28 anonim ***** válasza:
Tökéletesen megértelek.
2016. aug. 6. 22:01
 13/28 anonim ***** válasza:

"Atomokról"

És tudsz is? :D

2016. aug. 6. 22:05
 14/28 anonim ***** válasza:
Az egészséges személyiség nem azt fogalmazza meg, hogy mit utál, hanem, hogy mit szeret.
2016. aug. 6. 22:09
 15/28 anonim ***** válasza:
35%

Ó, kicsi fasxom, na mondj nekem egy távoli galaxist...

Na erről van szó.

Te olvastál valami fost és hirtelen felsőbbrendű lettél, mert jól hangzik és unod a hétköznapi valódat, pedig ettől csak még hétköznapibb lettél. Annyira hétköznapi, hogy hozzád se nyúlnék.

2016. aug. 6. 22:10
 16/28 anonim ***** válasza:
LOL... eddig 10 nőből 9-nek ha ilyen témákat hoztam elő, akkor vagy közölte, hogy ez őt untatja (persze, mert a Marie Claire magazinban erről sosincs szó), vagy kiderült, hogy 2 azaz 2 darab értelmes gondolata nincs a témáról.
2016. aug. 6. 22:12
 17/28 anonim ***** válasza:
Nálam ezek bemelegítő témák.
2016. aug. 6. 22:17
 18/28 Noren1989 ***** válasza:

Jó. Keress tovább, ha itt nem találtál megfelelő beszélgetőpartnert.

26/F

2016. aug. 6. 22:20
 19/28 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, de a legtöbb nő csak arra kíváncsi, hogy "mizu?".

A legtöbb férfi olyan, amit a legtöbb nő igényel. Ez van.

2016. aug. 6. 22:20
 20/28 anonim ***** válasza:
70%

"Én ilyen vagyok, de a legtöbb nő csak arra kíváncsi, hogy "mizu?".

A legtöbb férfi olyan, amit a legtöbb nő igényel. Ez van."

A legjobb, mikor elmondja, hogy ő olyan pasira vágyik, akivel tartalmas beszélgetést lehet folytatni, majd megjelenik szépszőkeMIZUherceg és lelép vele, mert hirtelen már nem is érdekes a tartalmas beszélgetés ;)

2016. aug. 6. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!