Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok akik magányosan érzik magukat és ha igen akkor miért?
Mert nehezen találok olyan nőt, akinek normális értékrendje lenne. Mindenhol a sorozatgyártott plázacicák, és vasalt fekete hajú fitnesszkirálynők lézengenek csak. Neten sem jobb a helyzet, ott is csak ilyenek közül lehet válogatni.
Szóval amíg nem találok egy normális lányt, akinek vannak céljai is az életben, és konkrét elképzelései a jövőjével kapcsolatban, addig marad a magány.
30F
Nálam egy furcsa ellentmondás van. Találok olyan lányokat akikkel nagyon jól elbeszélgetünk, de mindig nagyon messze van mindenki. Általában itt kezdődnek a gondok. Emiatt aztán azt érzem, hogy magányos vagyok mert hiába vannak ezek a dolgok, ha személyesen egyedül vagyok. Rengeteg programban részt vennék de nem egyedül. Szóval ilyenkor csak vagyok. Néha elmegyek a haverokkal erre-arra de az teljesen más. Amíg nem volt barátnőm, addig nem voltak ilyen érzéseim.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!