Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok akik magányosan érzik magukat és ha igen akkor miért?
Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 23:25
1/17 anonim válasza:
Mert már volt 3 barátnőm, de egyikbe sem voltam szerelmes.
2/17 anonim válasza:
Én főként más emberek társaságában vagyok magányos, egyedül, a szobámban ülve nem. Mindig is egyedül éreztem magam.
3/17 anonim válasza:
Igen. Mert nincs itt a párom...:(
4/17 A kérdező kommentje:
Én sajna elég magányosnak érzem magam, de akkor kort és nemet is írhatnátok.
2016. aug. 5. 23:39
5/17 anonim válasza:
Én most éppen nem, vagy per pillanat jól érzem magam egyedül, de rám is rám szokott törni, a magányosság érzése, főleg amikor úgy érzem, hogy egy lánynak sem kellenék. (na jó egynek már kellettem, de 5 és fél hónapja, a szakítás óta kb semmi siker)
na meg barátaim sincsenek igazából, az esetek nagyobb részében nem is zavar mondjuk, de néha azért jól jönnének haverok is, akikkel el lehetne hülyülni, vagy közösen hajtani a csajokat.
20/F
6/17 anonim válasza:
En csak akkor nem erzem magamat maganyosnak, ha a haverokkal vagyok vagy pedig a hobbijaimat uzom. De alapbol mindig annak erzem magamat, mert meg nem volt baratnom es folyton csak visszautasitast kaptam. Egyszer bunkos voltam, akkor majdnem sikerult osszejonnom egy csajjal, de aztan megmutattam, hogy milyen is vagyok. Aki nem tudta, hogy milyen vagyok, az adott egy kis idot, de a vege ugyan az lett... Es ahogy latom, sokan boldogok a parjukkal, az nekem nagyon rossz, de ezt leginkabb nem mutatom ki, nem tudom, hogy miert... 20/f
7/17 anonim válasza:
Elkezdtem randizni egy lánnyal tök jól alakult a dolog és baromira megtetszett, aztán most kiutazott külföldre decemberig és nem tudok magammal mit kezdeni..
20/F
8/17 Blade Bone válasza:
Mostanában a szexhiány befigyel néha. :D És az a rossz, hogy alapvetően nem ez érdekel, de hát mégis csak ember volnék...
26F
9/17 anonim válasza:
Azért, mert az emberek nagy része nem érti a gondolkodásomat. (34F)
10/17 anonim válasza:
Igen annak erzem magam, mert jelenleg nem ismerek olyan lanyt akit elhivnek moziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!