Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudják beleélni magukat netes beszélgetésbe?
Talán mert nem a neten élik az életüket.
Aki egy-két nap után nem hívott randira, azt nem vettem komolyan. A több hetes beszélgetéseket eluntam, kedvem se volt találkozni. Mint egy rosszul megírt csevegő program.
Aki jól elvan így ennyi ideig, az levelező partnert keres.
Majd rájössz.
A netes ismerkedés lényege, hogy összehozzon olyan emberekkel, akikkel másképp nem találkoznál. De maga az ismerkedés élőben zajlik.
Nem olvastam végig mindent, de az a véleményem és tapasztalatom, hogy nem kell rámászni (amúgy lány vagyok) a nőre. Ne te akard megmondani hogy szerinted érdemes-e találkozni. Ezt nem kell bizonygatni. Hagyd a nőt egy kicsit kíváncsinak lenni, hagyd érdeklődni, hagyd kérdezni, ha úgy tetszik hagyd vadászni. Ez érvényes fordítva is. Ezek helyett legyél őszinte, de sose ajánld magad, sose várj megerősítést, hogy "ugye örülsz hogy írtam" vagy ennek az ellenkezője a siránkozó "jaj biztos nem örülsz hogy ennyit zaklatlak". Bmeg, legyen kiállásod, legyél határozott, tudd mit akarsz az élettől, tanuld meg eladni magad, figyeld a másik reakcióit, és ha a legkisebb érdeklődést sem kapod meg tőle, akkor nem a te embered. Lépj tovább, nem kell futni a másik után ha már réges rég kiderült hogy nem érdekled. Ahol futni kell a másikért és kvázi könyörögni (sose tedd!) abból később sem lesz boldog párkapcsolat vagy fene tudja mit akarsz. Lehet hogy ritka a kölcsönös érdeklődés, de még mindig te döntöd el hogy legelészel tovább a réten vagy valami romlottat kajálsz. Egyébként mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja és úgy fut bele a csalódásokba ahogy akarja. Nyitott szemmel kell járni.
A másik válaszom az hogy senki nem akar sérülni nyilván, így fölösleges energiapocsékolás lenne mindenkinek 100%ot nyújtani magunkból.
Egy harmadik válasz pedig az lenne, hogy ha simán elképzelhető hogy próbálja nagyon finoman (mondván ezt magának is hogy nem akar bunkó lenni) leépíteni a kapcsolatot és a tudtodra adni hogy nem akar komolyabbat. Nem tudom, az érdeklődés hiánya mindenesetre azt jelzi hogy lépj tovább.
Hajrá, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!