Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem tudják beleéln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják beleélni magukat netes beszélgetésbe?

Figyelt kérdés
Tegyük fel elég jól elbeszélget a férfival, meg bizalmát adja, mert normális, figyelmes, vicces. s bizonygatja magát a nőnek hogy miért lenne érdemes találkozni, A nő miért nem éli bele magát ugyanúgy, vagy miért nincs meg a kölcsönös érdeklődés ? Miért vesz úgy egy több alkalmas, több hetes hónapos beszélgetést is úgy mintha csak egy átlagos pista felhasználó lenne ? Miért nem akarnak bele menni mélyebben ?
2016. aug. 3. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Mert baromi könnyen lehet pofázni neten keresztül, aztán kiderülhet, hogy élőben amúgy egy nebántsvirág kisfiúval van dolga.
2016. aug. 3. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Társkeresőről van szó? Ha valaki szimpatikus, akkor találkozom vele. Nem beszélgetek hetekig, főleg nem hónapokig. Úgyis személyesen derül ki, hogy van-e szimpatia. Ha valaki szimpatikus, akkor telefonbeszélgetés, majd ha utána is akkor összefutunk valahol, iszunk egy üdítőt. Semmi értelme hetekig írogatni és húzni egymás idejét.
2016. aug. 3. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
# 1, akkor elköszönök 30perc után, megköszönöm a találkozást és elmondom korrekten hogy nem szimpatikus élőben. Ennyire egyszerű. Mert az jobb ha hetekig szimpatikusnak tűnik, majd 2 hónap múlva találkozunk és élőben nem? 2. voltam.
2016. aug. 3. 16:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szívesen beszélgetnek veled neten, de nem akarnak többet. Mondjuk nálam ha ilyen van, és rákérdezett a másik fél, megmondtam neki, hogy nekem ez elég, és nem akarok tőle többet, sose hitegettem mással, szóval döntse el ő, hogy így is akar-e beszélgetni tovább vagy inkább ne. Volt olyan eset, amikor a másik fél egy szó nélkül eltűnt, de olyan is, amikor ettől függetlenül jól elbeszélgettünk továbbra is, nem volt semmi probléma abból, hogy ennél több köztünk nem lesz.
2016. aug. 3. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetek olyanokkal is, akikkel nem jönnék össze, ha egyébként ettől a másik fél sincs elzárkózva. Például nemrég beszélgettem valakivel, akivel nem jönnék össze, mert dohányzik (nálam ez nem olyan, amiből engedni tudok), ezt tisztáztuk, de egyébként értelmes fickó, és volt egy kellemes társalgásunk mindenféléről, ami eszünkbe jutott. Ha nem dohányozna, talán többre is esély lehetett volna.
2016. aug. 3. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Engem azért nem , mert ez csak internet ,nem pótolja az első benyomást,ami ilyenkor még meg sincs. És számomra nincs meg ilyenkor a "férfi" érzés,sokkal férfiasabbnak tartanám,még ha nem is a zsánerem az illető ,ha mondjuk a boltban,utcán stb. helyen szólítana meg ahelyett ,hogy neten írogatna nekem minden szépet ,ami lehet tök nagy kamu.
2016. aug. 3. 17:04
 7/10 A kérdező kommentje:
De miért kamu ?? ez csak iélkezés. ezért kell idő szánni rá, hogy jobban megismerjétek, aki kamu az meg úgy is lekopik. de ezt leszámitva neten az idő adja meg a hitelességét a dolgoknak.
2016. aug. 3. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Talán mert nem a neten élik az életüket.

Aki egy-két nap után nem hívott randira, azt nem vettem komolyan. A több hetes beszélgetéseket eluntam, kedvem se volt találkozni. Mint egy rosszul megírt csevegő program.

Aki jól elvan így ennyi ideig, az levelező partnert keres.

Majd rájössz.

A netes ismerkedés lényege, hogy összehozzon olyan emberekkel, akikkel másképp nem találkoznál. De maga az ismerkedés élőben zajlik.

2016. aug. 3. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
# 7, kérdező... Nincs skypeod, telefonod? Először is tisztázni kell, hogy ki mit akar. Én itt nem ismerkedem, néha válaszolok, de ennyi. Minek húzzuk egymás idejét? Bizalomról nem lehet beszélni találkozás nélkül.
2016. aug. 3. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig mindent, de az a véleményem és tapasztalatom, hogy nem kell rámászni (amúgy lány vagyok) a nőre. Ne te akard megmondani hogy szerinted érdemes-e találkozni. Ezt nem kell bizonygatni. Hagyd a nőt egy kicsit kíváncsinak lenni, hagyd érdeklődni, hagyd kérdezni, ha úgy tetszik hagyd vadászni. Ez érvényes fordítva is. Ezek helyett legyél őszinte, de sose ajánld magad, sose várj megerősítést, hogy "ugye örülsz hogy írtam" vagy ennek az ellenkezője a siránkozó "jaj biztos nem örülsz hogy ennyit zaklatlak". Bmeg, legyen kiállásod, legyél határozott, tudd mit akarsz az élettől, tanuld meg eladni magad, figyeld a másik reakcióit, és ha a legkisebb érdeklődést sem kapod meg tőle, akkor nem a te embered. Lépj tovább, nem kell futni a másik után ha már réges rég kiderült hogy nem érdekled. Ahol futni kell a másikért és kvázi könyörögni (sose tedd!) abból később sem lesz boldog párkapcsolat vagy fene tudja mit akarsz. Lehet hogy ritka a kölcsönös érdeklődés, de még mindig te döntöd el hogy legelészel tovább a réten vagy valami romlottat kajálsz. Egyébként mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja és úgy fut bele a csalódásokba ahogy akarja. Nyitott szemmel kell járni.

A másik válaszom az hogy senki nem akar sérülni nyilván, így fölösleges energiapocsékolás lenne mindenkinek 100%ot nyújtani magunkból.

Egy harmadik válasz pedig az lenne, hogy ha simán elképzelhető hogy próbálja nagyon finoman (mondván ezt magának is hogy nem akar bunkó lenni) leépíteni a kapcsolatot és a tudtodra adni hogy nem akar komolyabbat. Nem tudom, az érdeklődés hiánya mindenesetre azt jelzi hogy lépj tovább.

Hajrá, sok sikert!

2016. aug. 3. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!