Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire szabad magam beleélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szabad magam beleélni egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Még csak féléve ismerem. De vele képzelem a jövőt,családot. Ő is velem.

Félek, túlzottan beleélem magam.

2015. aug. 31. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
soha ne éld bele magad 1 kapcsolatba mert ha vége lesz annál nagyobb lesz a csalódás
2015. aug. 31. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Ez olyan mint a Trónok Harca, ha valakit nagyon megkedvelsz, vége lesz :'D
2015. aug. 31. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Semmennyire sem szabad, mert onnan lehet nagyot csalódni...

Persze szeresd, ne kételkejd, ne agyalj ezen, de legyél észen. (tapasztalat...)

2015. aug. 31. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Senki véleményére ne adj, mivel te vagy ebben a kapcsolatban, te tudod, hogy mik folynak ott, más nem. A te érzéseidet meg csak te érzed, más nem.

Te tudod, hogy mennyire mély és jó ez a kapcsolat, más nem tudhatja ezt.

Az idő során úgyis csiszolódtok egymáshoz, és átélitek a szürke hétköznapokat. Majd idővel kiderül, hogy együtt maradtok-e vagy sem.

2015. aug. 31. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ez most olyan, hogy attól függ. Gondolom szerelmes vagy, nem ismeritek még egymást annyira stb, ez nem lelombozásképp, csak idővel több mindent tudsz meg a másikról, többek közt, hogy ő neki mi a jövőképe. Akkor tudsz majd igazán tervezni.

Én például a páromhoz hozzá mentem volna feleségül az első évünkben simán, ha akkor megkér. Aztán 3. évben vagyunk, már nem megyek hozzá csak úgy. Néha azon gondolkodom, minket mi tart össze? Semmi egyező terv a jövőnkről, tényleg egyre sem mondunk 2 percen belül áment hanem nagy viták árán... Sokáig azt hittem, hasonlítunk. A szart! Semmiben! Mégis 3 éve együtt vagyunk. Na majd ha együtt lakunk, az lesz vízválasztó.

2015. aug. 31. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már beszéltem pár elvált/megcsalt nővel, akik mind megbánták, hogy beleélték magukat. Pedig már házasságról volt szó, gyerekekkel, amit a legbiztosabb dolognak gondolunk. Sajnos viszont a kegyetlen valóság az, hogy míg az ideákban hiszünk, a valóság sosem lesz tökéletes, ahogy egy ember sem. Mi dédelgetjük a képet magunkban, ami egyre szebb és szebb lesz a képzeletünkben és egyre jobban elszakad a valóságtól. Szóval: Nem szabad beleélned magad semmibe! Se szerelembe, se barátságba, se munkahelybe, még a hazába se! Mindenben lehet csalódni.
2015. aug. 31. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet fél gőzzel csinálni, hogy óvatoskodok meg figyelek mindenre, hátha éppen most bukik le a másik valamilyen dologban. Ha fél gőzzel csinálod, akkor az csak olyan közepes kapcsolat lesz. Én szerintem vagy csináljuk rendesen vagy ne csináljunk semmit. Persze fáj ha bukik az ember, de legalább megtette amit meglehetett és "megélte a kapcsolatot", nem csak úgy benne volt, mint egy mellékszereplő.
2015. aug. 31. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!