Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabad magam beleélni egy kapcsolatba?
Még csak féléve ismerem. De vele képzelem a jövőt,családot. Ő is velem.
Félek, túlzottan beleélem magam.
Semmennyire sem szabad, mert onnan lehet nagyot csalódni...
Persze szeresd, ne kételkejd, ne agyalj ezen, de legyél észen. (tapasztalat...)
Senki véleményére ne adj, mivel te vagy ebben a kapcsolatban, te tudod, hogy mik folynak ott, más nem. A te érzéseidet meg csak te érzed, más nem.
Te tudod, hogy mennyire mély és jó ez a kapcsolat, más nem tudhatja ezt.
Az idő során úgyis csiszolódtok egymáshoz, és átélitek a szürke hétköznapokat. Majd idővel kiderül, hogy együtt maradtok-e vagy sem.
Hát ez most olyan, hogy attól függ. Gondolom szerelmes vagy, nem ismeritek még egymást annyira stb, ez nem lelombozásképp, csak idővel több mindent tudsz meg a másikról, többek közt, hogy ő neki mi a jövőképe. Akkor tudsz majd igazán tervezni.
Én például a páromhoz hozzá mentem volna feleségül az első évünkben simán, ha akkor megkér. Aztán 3. évben vagyunk, már nem megyek hozzá csak úgy. Néha azon gondolkodom, minket mi tart össze? Semmi egyező terv a jövőnkről, tényleg egyre sem mondunk 2 percen belül áment hanem nagy viták árán... Sokáig azt hittem, hasonlítunk. A szart! Semmiben! Mégis 3 éve együtt vagyunk. Na majd ha együtt lakunk, az lesz vízválasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!