Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alapvető elvárás, hogy a fiúk külön garzonban, egyedül lakjanak?
Attól függ, hány éves a "fiú".
Szerintem 20 évesen abszolút nem elvárás... Annyit várok el egy 20 körüli pasitól, hogy legyen életképes, ne az anyján függjön 24/7, tudjon magának kaját csinálni ha kell, tudjon takarítani, stb. Nem akarok 22 évesen gyereket vállalni, akit körbe kell ugrálni, mert magától semmire se képes. Pl az exem hívogatott telefonon, hogy hogyan kell felmosni, szerintem ez nem normális dolog...
30 körül meg már csak az nem költözött külön, aki nem is akart. Kevés a fizu? Keress más munkát. Sok hiányszakma van, amit el lehet végezni estin 2 év alatt, aztán nagyjából annyit lehet kérni, amennyit nem szégyell az ember (oké, ez túlzás, de 200 nettót simán lehet keresni, ill afölött)... Ha nekem tavaly sikerült egy 8 általánost igénylő suli melletti munkával 110 nettó körül hazahozni, akkor egy képzett embernek ne legyen már akkora kihívás.
Amúgy a kettő összefügg, mármint a huszonévesen otthon lakás, meg a harmincévesen... Szerintem jobb, ha huszonévesen otthon lakik az ember, max az otthoni rezsibe beszáll valamennyivel, de amúgy félretesz, akkor több esélye lesz lakáshoz jutni 30 körül, mintha 20 évesen különköltözne albérletbe.. Akkor soha nem jön össze saját lakásra pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!