Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire közömbösek a neten a lányok?
Azt tapasztalom, hogy mindig egyedül én teszek érte, hogy fennmaradjon egy beszélgetés, ők meg csak válaszolgatnak, aztán pár nap után már vissza sem írnak...
vagy én csinálok valamit nagyon rosszul, és nem tudok elegendő vonzalmat ébreszteni bennük, hogy ők is akarjanak beszélgetni?
És egyébként ez nem csak akkor igaz, ha éppen társkeresési célból írok lányokra a neten, hanem csak ha úgy szimpla beszélgetésnél is ugyanez a vége..
Ennyire nem nyitottak a mai lányok, ennyire nemtörődömek? Vagy velem lenne a gond?
Már lassan ott tartok, hogy nem is írok egy lányra se, mert úgysincs semmi értelme...
Egyszerűen csak peched van és olyanokat fogtál ki, akikkel nincs meg a közös hang. Biztos lenne olyan, akivel gördülékenyen megy a beszélgetés, és röpül az idő.
Hacsak nem vagy olyan sötét, mint akinek tegnap köszöntem meg a "tartalmas" társalgást neten...
Hát akkor ne írjál! Senkinek se fog feltűnni rajtad kívül.
Ha találkozni akarsz a csajjal, akkor ne napokig fáraszd, hanem hívd el randira egy-két napon belül. Főleg így, hogy nem is sikerül hosszan fenntartani az érdeklődést.
Akivel meg csak társalogni akarsz, azt úgy válogasd ki. Az se gond, ha neki is tiszta, hogy csak csevegnél.
Ő is ír, válaszolgat, kérdez, értelmesen és gördülékenyen megy vele a csevegés. Akivel nyögvenyelősen indul, és nem is lesz jobb, annak köszönd meg a lehetőséget, és hanyagold. Vagy hívd el őt is randira, amíg nem döglik be az egész. ;)
De azzal biztos nem lesz jobb, ha itt ismeretlen embereknek panaszkodsz. Kezdve azzal, hogy tényleg nem tudni, mi veled a baj.
Aki legutóbb hasonló kérdést tett fel, arról pl. pár válaszából hamar kiderült, hogy egy primitív tajparaszt, aki csak hiszi magáról, hogy olyan rendes és értelmes pasi...
Én pont fordítva érzem ezt...beszélgetek valakivel, annak elmegye az érdeklődése, és nekem kell fenntartani, vagy elköszönni, és sohaviszontnemlátás. Az pedig nem jó érzés:(
L
Én lány vagyok, és vannak emberek, akikkel egyszerűen nem tudok beszélgetni akkor se, ha akarom, meg vannak olyanok, akikkel napi 25 órát tudnék dumálni.
Nekem az ismerkedés eleje rettenetesen nehéz, sose tudtam, hogy olyankor miről lehet/kell beszélni. Utána már megy, ha sikerül feloldódnom, de addig nagyon keservesen, és sokszor adja fel vagy a beszélgetőpartnerem, vagy én.
Nem tudom, mi okozza.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!