Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél nem szabad őszintének lenni?
Hát, ha egy pasi random elkezdené sorolni a hibáit, akkor tuti arra gondolnék, hogy nem fut százon. De ugyanezt gondolnám akkor is, ha a jó tulajdonságait sorolná.
Az embereket nem lehet ilyen "listákkal" leírni. Ismerjük meg egymást, aztán majd én kitapasztalom magamnak, hogy miket gondolok valakiben jó meg rossz tulajdonságnak.
Nem hazudni kell, hanem megfelelő módon előadni és "marketingelni" dolgokat. Ugyanazt az információt el lehet mondani ezerféleképpen, csak nagyon nem mindegy, hogy milyen megvilágításból.
A verzió:
"Munkanélküli vagyok, alkalmi melókból élek és otthon lakom"
B verzió:
"Nemrég szűnt meg a munkahelyem, ezért most pénzt gyűjtök, tapasztalatokat szerzek és hamarosan belevágok egy régi nagy célom megvalósításába. Átmenetileg otthon lakom, mivel így még hamarabb meg tudom ezt valósítani és egyébként is imádom a szüleimet. Képzeld, a múltkor milyen vicces dolog történt, elvittem őket egy koncertre, ahol..."
Kicsit buta példa lett, de remélem, lehet érezni a különbséget.
Mindkettő bukta, de inkább hazudja azt hogy jól menő vállalkozása van és épp ki van adva a lakása?? Felnőtt emberként nincs saját lakása??vagy legalább annyi tartalékja sincs hogy egy albérletet kifizessen?
Jobb kereken megmondani mindent, úgyis kiderül. Minek húzni egymás idejét? Jobb az elején elmondani mindent amit kérdez őszintén, ne később derüljön ki.
17-es aranyos próbálkozás volt. 😄
Miért mit gondolsz, szerinted a nők nem fordítják le maguknak gondolatban?
Ők is figyelnek.. És leszűrik a lényeget.
Amúgy nem rossz, de szerintem pont nem jó példát hoztál fel. Más témában el lehet így lavírozni, aminek nem ennyire nincs jelentősége. pl. pocsék ritmusérzék, stílusérzék.
Szóval szerintem van kb. 5 nagyon fontos dolog amin a nőnél át kell menni az egyéni szűrőjükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!