Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon hogy csinos nőként egy csúnyább férfi csak barátságot akar? Normális egy ilyen férfi?
A legrosszabb helyen tetted fel ezt a kérdést. :D
Szét is szedtek a (szűz) pocakos, kopaszodó, egyáltalán nem előnyös külsejű pasik. :DDD
De ha velük fordult volna elő, hogy randi végén elutasítja őket egy náluk sokkal jobb nő, akkor jöttek volna ide pityeregni, hogy az összes nő egy felszínes kur-va!
13-mas vagyok. Nő vagyok, es mindenfele nagykepuseg nelkul, nem vagyok csunya, es sok ferfinek bejovok. Termeszetesen volt olyan is, akinek nem, hisz nem lehet valaki mindenkinek az esete.
Ettol fuggetlenul, nem vagyok bekepzelt es nem csak a "mostjottleacimlaprol" pasik tetszenek, kisugarzas alapjan valasztottam a paromat mindig. Persze ez mar a mult, hisz megtalaltam eletem parjat, de nem is ez a lenyeg, hanem amit elozo valaszomban is iram, hogy a kisugarzas a lenyeg, es a kerdezo, ha igy all hozza a dolgokhoz, hiaba nez ki jol, az ertekrendje miatt nem biztos, (sot biztos hogy nem) fog "bejonni" normalis ertekrenddel rendelkezo ferfiaknak.
Közkedvelt. :D erre mondja azt egyik haver, hogy van akit azért d.ugnak meg mert jó nő és van akit azért, mert meg lehet. Te az utóbbi vagy.
El kell, hogy keserítselek, te sem jössz be mindenkinek, nyilván van olyan aki bűn rondának gondol. Az meg, hogy ilyen egoista önimádó p.csa vagy valszeg normális embernek elég taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!